U eri Instagrama, lako je pratiti trendove koje nose poznate ličnosti. Ovo, naravno, ima svoje prednosti - možemo da se inspirišemo idejama žena od stila, te brzo i lako dođemo do odeće koja odgovara našem stilu i ukusu. Međutim, jedini nedostatak ovom pristupu jesu svi oni outfiti koji neće osvanuti na društvenim mrežama, a izuzetno su stylish. Što je slučaj sa onima koji nemaju svoje Instagram naloge, a svakodnevno na ulicama metropola demonstriraju moćan, elegantan i prefinjen stil. Znate li o kome zapravo pričamo? O Angelini Jolie.

Njen klasičan stil otelotvoruju vanvremenski komadi u koje vredi uložiti jer traju decenijama. Nema kratkotrajnih trendova, nenosivih stvari i lošeg eksperimentisanja. Bilo da nosi Chanel baletanke, trench mantil ili Zara pantalone, Angelina Jolie uvek bira klasike koji podupiru sliku nje kao odvažne business žene, ali nam i svake sezone prva predstavi najpoželjniji modni komad.

profimedia-0615455215.jpg
DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ovog puta, šetajući Njujorkom, glumica je primenila stilski trik koji favorizuju modni urednici - nositi samo jednu nijansu (i to crnu!) od glave do pete. Crna haljina u kombinaciji sa kaputom i kožnim čizmama do kolena bila je vrlo siguran izbor, ali je zato odabir IT tašne podigao ceo outfit na viši nivo.

profimedia-0749325339.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

 U pitanju je Saint Laurent Icare model tašne koju su do sada nosile mnoge poznate ličnosti poput Zoe Kravitz, Hailey Bieber i Rosie Huntington-Whiteley, a takođe nije ni prvi put ni da je nosi najlepša žena na svetu. Ova velika štepana torba sa YSL logoom osim što je moderna, izuzetno je praktična za shopping, ali i posao jer u nju stane sve što vam je potrebno za zahtevan dan.

Medium-698651AAANG1000_Y.jpg
YSL 

S obzirom na to da su se XXL torbe pokazale kao veliki trend na pisama za proleće/leto 2023. jasno je da će ovaj YSL timeless komad ponovo zaživeti, pa brže-bolje pronađite svoju adekvatnu fashion alternativu.

profimedia-0749289132.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia