Carrie Bradshaw je bez sumnje asocijacija na fantastične cipele sa vrtoglavom štiklom. Zapravo, slobodno možemo reći da se za sve ove sezone serije "Sex and the city", kao i nastavka "Just Like That", na prste jedne ruke možemo izbrojati koliko puta smo je videli u cipelama sa nižom štiklom, ili čak i u čizmama. Ipak, ovog puta Carrie je napravila izuzetak, a njen izbor oduševio je trendseterke.

Nije tajna da sve što Carrie obuče ili obuje, u trenutku nestane sa polica, a sada je ulicama Njujorka prošetala u stajlingu, koji ćete bez sumnje, vrlo rado poželeti da iskopirate.

Sarah Jessica Parker koja tumači lik čuvene Carrie na snimanju se pojavila u plavo - beloj prugastoj bluzi sa perlicama i plisiranoj beloj midi suknji, a look je upotpunila ružičastim blejzerom sa cvetnim printom i jednim od omiljenih modela cipela - gležnjačama.

sarah jessica parker na snimanju nastavka serije "and just like that"
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Iako je Carrie u seriji i filmu velika ljubiteljka cipela sa vrtoglavom potpeticom, čini se da i trendseterka poput nje ne može odoleti ležernim čizmicama nalik elegantnim kaubojkama sa daleko nižom i udobnijom petom, koje su idealan izbor za prelazne periode poput proleća i jeseni.

Dobar par gležnjači učiniće posebno šik svaku kombinaciju, a posebno lepo izgledaju sa ženstvenim modelima suknji i haljinama.

Dakle, ukoliko ste mislili da gležnjače kao takve ne izgledaju dobro u kombinaciji sa midi modelima odeće, varate se, i neka vam upravo outfit junakinje "And just like that" bude inspiracija za najlepše kombinacije ovog proleća.

Profimedia, Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia Modna izdanja zvezde serije Sex and the city