Trenutno je Nedelja visoke mode u Parizu, a pored fashion ljudi i holivudske zvezde s nestrpljenjem su dočekale važne dane u svetu mode.

Ove nedelje, Anne Hathaway je primećena u francuskoj prestonici - i iako verovatno čuva glamurozniju odeću za prvi red, njen neobavezan izgled i dalje je izgledao neverovatno chic.

Anne Hathaway nije strano eksperimentisanje kada je moda u pitanju. Bilo da se radi o transformaciji Mie Theromopolis iz nespretne učenice iz San Franciska u princezu iz Đenove u The Princess Diaries ili u Andy Sach iz filma Đavo nosi Pradu (The Devil Wears Prada), glumica je uvek rado ulazila u fashion stilove njenih kultnih likova.

Ovoga puta, u Parizu nam je priredila modni deja vu. Izborom kape oživela je popularizovani Y2K stil koji je nosila kao Andy Sachs u filmu Đavo nosi Pradu.

Dok su minimalistički komadi i krojevi karakterisali njen svakodnevni stil u poslednje vreme, Anne je jasno stavila do znanja da se ne plaši da bude smela u jarkim bojama i elegantnim printovima. To je u Parizu dokazala kaubojkama u srebrnoj boji i Valentino torbom sa printom koje su dale dašak chica. Ipak je Nedelja mode.

Anne je ponela torbu idealnu za svaki dan koja sadrži novi monogram pod nazivom Valentino Toile Iconographe koji se pojavio na pisti u septembru u kolekciji za proleće/ leto 2023, a koji je kreiran u čast originalnom „V“ gospodina Valentina Garavania iz 1968. godine.

Pored must have torbe ove sezone, glumica je kontroverznu kapu, koja je bila je u modi 2000-ih, pokušala da vrati u modu. Ovakve modele su najčešće nosile zvezde poput Jennifer Lopez, Britney Spears, and Gwen Stefani. Iako je ova kapa od tada ulazila i izlazila iz mode – Miu Miu je pokazao krznene modele u kolekciji za jesen/zimu 2017. koji nisu bili tako popularni kao na prelazu milenijuma.

Anne Hathaway nosi Valentino torbu.
Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Poput Andy u filmu iz 2006. godine, Hathaway je nosila nekoliko stilova, a videti kako ih Anne vraća u 2023. je neočekivano zadovoljstvo. Njen sofisticiran outfit zračio je klasičnim detaljima koji su na pametan način u fokusom stavili efektne modne detalje.