Glumac Michael Imperioli, kojeg smo gledali seriji "The White lotus" otvorio vrata svog doma u Njujorku i pokazao enterijer u kojem uživa. Michael je američkim je medijima predstavio svoj luksuzni dom u kojem živi sa suprugom.

On i Victoria Imperioli u braku su već 27 godina, a donedavno su živeli u kući u Santa Barbari. Međutim, sada žive u stanu na Menhetnu u kojem su živeli i pre 10 godina, a onda su doneli odluku da ga renoviraju i preurede novim nameštajem.

Naime, Michaelova supruga je arhitektica i upravo ona je dizajnirala njihov dom.

Michael Imperioli pokazao je svoj dom u Njujorku
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

"Nekako smo to zamislili kao cool hotelski apartman. Za mene, ako uđete ovamo, ovo bi lako mogao biti stan iz doba džeza u Nujorku, što je nekako cool. Odvodi vas od užurbanog tempa modernog života", objasnio je Michael.

Celi prostor oplemenjuje njihova ogromna kolekcija umetnina koje su uglavnom skupljali u različitim antikvarnicama tokom protekle tri decenije. Stan priziva različita razdoblja prošlosti s jasnim italijanskim uticajima, piše "E!News".

"Teme radova koje imamo često su vrlo spiritualne. Stan je prožet stvarima koje imaju i filozofsku i duhovnu vrednost. Zato je vrlo inspirativno i lepo živeti u takvom okruženju jer otvara vrata u dimenziju koju retko dosežem u modernom svetu", ističe Victoria.

Kako bračni par Imperioli praktikuje budizam, glumac je u svom stanu napravio i "Buddhinu sobu", odnosno nekadašnji garderober  pretvorio je u prostor za meditaciju.

"Podnela sam veliku žrtvu, ali to je zapravo najvažnija soba za nas oboje. Meditiramo zajedno ujutro. To je prva stvar koju radimo", kaže ona. Soba je uređena u žutim i crvenim tonovima, a ukrašena je verskim slikama koje je Victoria nabavila u Nepalu.

A kako je bračni par uredio ostatak doma, pogledajte u nastavku: