Lifestyleoplemenjen mrvom luksuza, život je kakav težimo na svakodnevnom nivou. Trudimo se da naše dnevne rutine uvek ulepšamo barem jednim prijatnim detaljem koji će podići naše raspoloženje i za trenutak nas odvesti u neke lepše svetove. Na ELLE portalu, naša misija je, između ostalog, da pratimo najsvežije modne i beauty trendove, koje prema svom senzibilitetu implementiramo u lični stil, zatim tragamo za najskrivenijim lokacijama širom sveta koje upisujemo natravel listu, a kada smo kod putovanja... Pa, uvek želimo da dragocene dane odmora provedemo što je komfornije moguće i stoga pažljivo organizujemo svaku sekundu tog predaha u želji da nas ništa nepredviđeno ne iznenadi. Tako nas je potraga za novim i luksuznim ovog oktobra navela da posetimo jednu posebnu izložbu kakvu ranije nismo mogli da vidimo u Beogradu.

Galerija automobila srbije je izložba najluksuznijih automobila na tržištu
Press 

Reč je o Galeriji Automobila Srbije powered by MONDO koja je specifična po tome što je okupila čak 60 najluksuznijih automobila na tržištu. Svi koji su zainteresovani za svet automobila, ali i oni koji jednostavno žele da iskuse nešto novo, puno uzbuđenja i prekopotrebnog adrenalina imaće prilike da to učine za vreme ove manifestacije koja traje do 22. oktobra.

Izložba automobila nudi vam priliku da izbliza pogledate, doživite i osetite 60 jedinstvenih modela poslednje generacije, na jedan pristupačan i zabavan način, koji će zasigurno uneti dinamiku u vaš radni dan!

Galerija Automobila Srbije Promo

Uronite u svet raskoši na eventu na kojem su predstavljeni poznati brendovi kao što su Mercedes, Tojota, Kia, Volvo, Džili, Hjundai, Ford, MG, Nisan, Čeri, Pežo, Opel, Reno, Dačia, Suzuki, Škoda, Fiat, JEEP, Alfa Romeo. Bilo da ste ljubitelj klasičnih benzinaca ili dizelaša ili veće poštovanje gajte prema hibridima i najsavremenijim električnim modelima, jedno je sigurno – ovaj događaj ne smete propustiti! Najnoviji, najbrži i najluksuzniji četvorotočkaši osvojiće vas svojom elegancijom, lepotom i udobnošću, dok će vas njihove moćne performanse u potpunosti zapanjiti.

Galerija automobila srbije je izložba najluksuznijih automobila na tržištu
Press 

Svi izloženi modeli moći će da se isprobaju u test vožnji, što zvuči potpuno fantastično i uzbudljivo, a posetioce očekuju i brojna iznenađenja i specijalne ponude.

Mi znamo gde ćemo provesti afterwork sate ove nedelje, a ti?

Domaćin manifestacije je najveći shopping centar u regionu, Galerija Beograd, a ulaz je besplatan. Vidimo se!