Šta bi moglo poći po zlu u jednoj od najbogatijih i na prvi pogled savršenoj porodici u Nantaketu? Mnogo toga, sudeći po upravo objavljenom i zvaničnom Netflixovom traileru za seriju Savršen par.

Reč je o adaptaciji istoimene knjige o misteriji ubistva, autorke Elin Hilderbrand, čiji nas je vibe na prvu podsetio na uspešnu Big Little Lies u produkciji konkurentskog HBO. Glmačka postava je zvezdana: na čelu sa Nicole Kidman koja će nas i voditi kroz šest epizode ove mini-serije kojoj se predviđa veliki uspeh. Tu su još i Meghann Fahy (publici poznata i iz naslova The White Lotus i The Bold Type), Ishaan Khattar, Jack Reynor, Sam Nivola, Mia Isaac, Donna Lynne Champlin, Isabelle Adjani i Dakota Fanning.

Screenshot 2024-07-16 160210.png
Foto: IMDB 

Uz evergreen pesmu Franka Vallija Can't Take My Eyes Off of You trejler prikazuje spisateljicu Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman) i njenog supruga Taga Winburija (Liev Schrieber), glave naizgled savršene porodice. Mlada Amelia Sacks (Eve Hewson) uskoro će postati deo iste, budući da je njen verenik Benji Winbury (Billy Howle), sin pomenutih likova.

Screenshot 2024-07-16 160146.jpg
Foto: IMDB 

Planirano je da venčanje bude društveni događaj sezone, ali, izgleda da porodica krije neke tajne. Ili, kako je Benjieva sestra izjavila:“Kod ove porodice je ključ da se samo držiš po strani.”

Ali, pre venčanja, telo se pojavljuje na plaži. Iako je naizgled reč o nesreći, istraga o smrti osobe počinje da izgleda kao da je istrgnuta direktno sa stranica jednog od Greerinih romana.

Screenshot 2024-07-16 160156.png
Foto: IMDB 

Režiserka poznatog trilera sa Sandrom Bullockom - Bird Box, Susanne Bier je rediteljka i izvršna producentkinja mini-serije. 

Serija dolazi na striming platformu 5. septembra. U nastavku pogledajte trailer!