Ne znamo šta se desilo sa protokom vremena, da li je do retrogradnog Merkura ili Venere u devici, ali nama je ova nedelja proletela i sve o čemu možemo da razmišljamo jeste – kuda za vikend. Temeprature su i dalje visoke, zrelo leto je u vazduhu, a naš optimizam je sada u svom zenitu! Još uvek rade bioskopi na otvorenom, noćni marketi su „the place“, a ima i novi festival u gradu, krenite sa nama.

U petak afterework idemo u šetnju do donjeg Kalemegdana gde se održava poslednji StreetFood festival u letnjoj sezoni. Osim neupitnike gastronomske ponude (od Kine do Meksika), na meniju je i bogat muzički program kao i preko 50 lokalnih i svetskih pivskih brendova. Vidimo se na donjem Kalemegdanu.

Ove subote Ljubav je u Luci (u svakom smislu)! Žurka „Ljubav“ je porasla i ove subote nas čeka Ljubav festival. Kao i prošlog puta, ne kupuju se ulaznice već je za ulaz potrebno poslati tri humanitarna SMSa i i prijaviti se na sajtu ljubav.shop. Line up obećava đuskanje do zore, a Bojana Vunturišević, Ida Prester, KoiKoi, Luton i Šćepa samo su neka od imena koji garantuju nezaboravan provod. Dobro se pripremite, računamo da dočekamo svitanje u Luci.

Kada smo pomislili da smo sve videli i čuli, ekipa iz Silosa je odlučila da nas demantuje te su ove nedelje organizovali operu pod otvorenim nebom! Na dobro poznatoj lokaciji, pored Dunava od 21h vas očekuju najlepše arije i dueti uživo. Kako kažu organizatori, ovaj događaj nije samo za ljubitelje opere - ovo je prilika za svakoga ko želi da doživi nešto potpuno novo i neočekivano.

Do sledeće vikend šetnje...