Emily u Parizu... ili u Rimu? Da, čini se da su nagađanja bila istinita. Kako se približava drugi deo četvrte sezone, Emily (Lily Collins) odlazi u italijansku prestonicu ostavljajući nas s više pitanja nego što smo imali na kraju treće sezone (a znamo da je to bilo i više nego eksplozivno).

Stigao je novi trejler za drugu polovinu sezone koja se bavi dramom između Gabriela i nje, ali i nove koleginice na poslu. 'Bar jednom učini nešto spontano i nepromišljeno', kaže joj najbolja prijateljica Mindy. 'Upusti se u avanturu'. Tako, Emily odlazi u Rim i zbližava se s potencijalno novim ljubavnikom Marcellom, a na to ukazuju romantični kadrovi iz večnog grada kako se zajedno voze na vespi.

Nakon što joj je Gabriel izjavio ljubav u prvom delu četvrte sezone, čini se da idila traje i na zajedničkom zimovanju, ali vrlo brzo sledi sasvim sudbonosan susret s Italijanom. Takođe, kao što sugeriše novi trailer, Emily nije lako dok se bori s Gabrielom, njegovom bivšom Camille i njenim tajnama.


Prema Netflixovom zvaničnom sinopsisu, 'hemija između Emily i Gabriela je nesporna dok zajedno rade na dobijanju Michelinove zvezdice za njegov restoran, ali dve velike tajne prete da ponište sve o čemu su sanjali. Dok se stari obrasci sukobljavaju s novim komplikacijama, Emily oseća da je privlači potencijalna nova ljubav... i novi grad'.

Nastavak stiže 12. septembra na Netflix, a mi se nadamo manje površnim pričama, dijalozima i obrtima, uz impresivne kadrove na koje smo već navikli (i drže nas kraj ekrana). 

 Izvor: Storybook.hr / ELLE / Tara Đukić