Napokon odbrojavamo sitno do dolaska četvrte sezone omiljene serije Emily in Paris, tačnije, njenog prvog dela. Kao što je, na primer, bio slučaj sa Bridgerton, tako će i sada nove epizode stizati na dva datuma - prvih pet u četvrtak, 15. avgusta, i drugih pet u četvrtak, 12. septembra.

Finale treće sezone ostavilo je mnoge kako nerešene zavrzlame, a pitanje koje se najčešće postavlja jeste hoće li Emily odabrati Gabriela, Alfija ili pak samu sebe. Zvanični Instagram profil serije priprema svoje obožavaoce na ono što ih uskoro čeka na malim ekranima, pa smo tako dobili i recap treće sezone koju su ispričala upravo glumačka lica.

Kako je završila prethodna sezona?

Nakon turbulencija na početku sezone, Alfie i Emily ušli su u zdravu i srećnu vezu. Oboje ostaju u Parizu nakon što je Alfie prihvatio posao kao Antoineova desna ruka u Maison Lavauxu, a Emily dala otkaz u Savoiru kako bi se pridružila Sylvieinoj novoj agenciji. Camille i Gabriel se usele zajedno, ali kada njihova veza počne da izgleda bolje nego ikada, Camille uđe u aferu s umetnicom Sofijom. Emily ih slučajno uhvati, ali prihvata Mindyn savet da to ne kaže Gabrielu.

Sylvie se vraća suprugu i ima novu agenciju Agence Grateau s obećavajućim početkom, ali stvara jakog neprijatelja u JVMA, modnom konglomeratu u vlasništvu Nicolasovog oca, Louisa de Leona. Camilleina i Gabrielova veridba pretvara se u venčanje, a Camille pred svima priznaje da zna kako su Emily i Gabriel zaljubljeni jedno u drugo. Alfie raskida s Emily, a Emily i Gabriel međusobno otkrivaju osećanja. Ali, Gabriel priznaje još jednu stvar - Camille je trudna.

Nakon svega toga, kako ne biti još uzbuđeniji zbog dolaska novih epizoda? Na linku ispod pogledajte trejler!

Izvor: Storybook.hr / ELLE / Tara Đukić