SVE ŠTO STE ŽELELI DA ZNATE O TREĆOJ SEZONI SERIJE ''EUPHORIA'': Evo kada nas očekuje i ko će glumiti

Donosimo sve važne detalje o trećoj sezoni serije Euphoria!

Profimedia

Serija koja je probudila nezapamćeno interesovanje u celom svetu, Euphoria, dobiće i svoju treću sezonu, potvrđuju iz HBO-a. 

Izvršna potpredsednica programa HBO izjavila je da je mreža počastvovana što će raditi sa ovim timom i u budućnosti:. „Sam [Levinson], Zendaya, i cela glumačka ekipa i ekipa Euphorie podigli su 2. sezonu do izuzetnih visina, izazivajući narativne konvencije i formu, a pritom čuvajući njeno srce“, rekla je. „Ne možemo biti više počastvovani što radimo sa ovim nadarenim, ludo talentovanim timom ili više uzbuđeni što ćemo sa njima nastaviti put i u 3. sezoni”.

Prve tri epizode ​​druge sezone skoro su udvostručile gledanost, u poređenju sa prvom sezonom, pri čemu je sezona 2 do danas prikupila više od 14 miliona pregleda preko HBO platforme. S obzirom da je prvu sezonu pratilo nešto više od šest miliona ljudi, ovo je povećanje od 100 odsto u gledanosti.  

Ko će glumiti u sezoni 3 Euforije?

Iako nema detalja o velikim promenama ili dodatnim ličnostima u glumačkoj ekipi, sa sigurnošću se može pretpostaviti da će se mnogi od aktuelnih glumaca vratiti i u sledećoj sezoni. Serija, u kojoj glume Zendaya, Hunter Schafer, Alexa Demie i Sydney Bernice Sweeney, prati 17-godišnju Ru (Zendayu) i njen krug prijatelja dok se kreću kroz nemire tinejdžerskog života u gradu Ist Hajlend. Od mode do psihičkih katarzi - ova serija je prikaz jedne izgubljene generacije.

Kad možemo da očekujemo 3. sezonu?

Još uvek nema zvaničnih podataka, ali se nastavak serije očekuje krajem 2022. ili početkom 2023. godine.

Profimedia