Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta.

Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im u goste stižu svetske zvezde. Trenutno im društvo pravi supermodel Tajson Bekford. 

Chippendalesi, koji su profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, bez daljnjeg su apsolutni svetski fenomen. To dokazuju i podaci da su tokom poslednjih 35 godina nastupili ispred 100 mililiona žena u preko 100 država sveta. Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56 000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1,2 miliona majica! 

Nabavite svoje ulaznice na vreme kako bismo povećali ove brojke! O indikacijama, merama opreza i željenim reakcijama na ovaj šou posavetujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija