U susret lepom vremenu, želimo da vam otkrijemo kako da bez mnogo truda i uloženog novca zablistate punim sjajem, i sve oko sebe ostavite bez daha! 

U moru ponuda kupaćih kostima, kako odabrati onaj koji će privući pažnju i biti originalan?

Kupaći kostim sa etno tribalom, je hit ove sezone! Potpuno je drugačiji od drugih i nemoguće je da ne privuče poglede. Gornji deo je u vidu sportske majice, okruglog izreza crne boje sa geometrijskim dezenom intenzivnih boja. Donji deo su klasične gaćice i dostupne su u 4 varijacije. Sjajna stvar je što vizuelno koriguje figuru! Cena je 1600 rsd, a OVDE ga možete poručiti.

Evo još jednog sjajnog, upečatljivog bikinija!

Ovaj kupaći kostim sa geometrijskim printom i „etno“ motivima ima gornji deo bez bretela i fišbajna, kopča se pozadi, i ima korpe koje mogu vrlo lako da se skinu. Donji deo kupaćeg kostima su klasične gaćice, koje su visoko sečene, pa će samim tim vaše noge izgledati duže, dok gornji deo ovog bikinija rasporedom linija vizuelno uvećava dekolte. Cena je 2400 rsd, a OVDE možete odmah da ga naručite.

Šta obući preko kupaćeg kostima na plažu? Sjajno rešenje je lagana, upečatljiva haljina.

Ove sezone fluo haljine su nezaobilazne, ukoliko želite da budete u trendu. Lepršave su, laganog materijala, na bretele, u intezivnim fluo bojama. Odlično pristaju svakom tipu građe, a dostupne su u tri sjajne boje. OVDE mogu postati vaše, po sjajnoj ceni od 1290 rsd. 

Još jedna haljina koja ne može biti neprimećena je boho haljina sa indi printom. Ova simpatična haljinica bez rukava je jako lagana za leto, a može se nositi takođe i kao tunika. Haljinica je dostupna u tri sjajne boje, i idealan je autfit za vrele letnje, predstojeće dane!

Njena cena je 1590 rsd, a OVDE je naručite i budite prepoznatljive ove sezone.

Još jedna atraktivna haljina je pred vama. Haljina cik cak dezena, bez bretela, golih leđa je pravi pogodak za plažu. Ova haljina takođe može da se nosi i kao tunika. Ukrašena je interesantnim detaljem - kićankama na porubu. Cena je samo 900 rsd i OVDE odmah može postati vaša.

Koji detalj može dati završni pečat vašem letnjem stajlingu? Svakako dobre naočare za sunce! Osim što su bitan modni detalj, naočare su i neizostavna zaštita od sunca.

Mačkaste naočare su one koje morate imati ovog leta! Naočare su sa većim staklima, imaju popularan mačkasti ram i stakla imaju zaštitni faktor UV400. Dostupne su u više boja, a za samo 400 rsd,OVDEodmah možete da ih poručite.

Još fenomenalnih stvari za sebe, možete OVDEpronaći.