Volite da vaš muškarac bude obučen po poslednjoj modi, kvalitetno i upečatljivo? Uz ovih nekoliko predloga za savršen stajling, vaš muškarac će sasvim sigurno zablistati u novogodišnjoj noći.

Leptir mašna se vratila na velika vrata! Ako želite da vaša jača polovina izgleda kao pravi gospodin i džentlmen, ova sjajna satenska mašna je pravi izbor. Ima ih u više boja i materijala, što možete pogledati OVDE. Sada je na velikom sniženju: Sa 1.500 dinara na 899 dinara. Poručite je online putem OVDE, ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Foto: Promo

Cipele u stilu filma "Veliki Getsbi" su pravi pogodak za sve muškarce sa stilom. Posebno naglašavamo da su cipele od 100 odsto prirodne kože, a proizvode se u Italiji! Cena za ove neobične, a opet klasične cipele je 8.990 dinara, a više modela i boja možete pogledati OVDE. Poručite ih OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Foto: Promo

Tregeri nisu samo rezervisani za mlađu populaciju. Oni se mogu kombinovati uz interesantnu košulju ili sako, a mogu se "iz fazona", nositi i na džempere, majice, itd... Cena tregera koji su široki 2,5 cm je na akciji! Pre popusta je cena bila 1.000 dinara, a sada je simboličnih 599 dinara.  Tregeri su univerzalne veličine, imaju metalne regulatore, sa kojima podešavate dužinu tregera. Za više boja i stilova, posetite sajt HANGAR.RS ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo

Kažu da novu godinu treba početi novim planovima, što poslovnim, što privatnim, a vi za početak možete vašem dragom priuštiti kožni novčanik Pierre Cardin, koji je trenutno na posebnoj akciji - samo 4.690 dinara! Takođe, ovaj, kao i više modela i boja novčanika, za poklon, ali i za sebe, možete pogledati OVDE. Poručite ga online odmah OVDE, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo

Još fenomenalnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.