Ova prirodno lepa, neposredna i planetarno poznata glumica uvek uz sebe nosi flašicu Smart Water – vode inspirisane oblacima.

Naravno, ovo nije tek bilo koja voda. Upravo oblaci su bili inspiracija kompaniji Coca-Cola da koristeći najsavremeniju tehnologiju ponove prirodni proces stvaranja i kruženja vode u prirodi i stvore jedinstvenu Smart Water. Zvuči komplikovano?

Mi mislimo da je pametno. Obogaćena mineralnim solima magnezijuma, kalijuma i kalcijuma koje joj daju čist, osoben i svež ukus, Smart Water je idealno osveženje za radoznale, urbane, ambiciozne i motivisane za uspeh. 

Pitate se, kako je to flašica vode omiljeni aksesoar Jennifer Aniston?

Smart Water se pored svojih dobrih osobina izdvaja i dizajnom koji odiše inovacijama, prestižom i stilom i koji je osvojio prestižne nagrade. Već pozicioniran kao broj 1 premium brend u Velikoj Britaniji i Americi, Smart Water je prvi put predstavljena domaćem tržištu na 43. Beogradskoj nedelji mode.

Jedinstvenim plesom na svili koji je počeo u oblacima, otvorena je ova manifestacija i svaki posetilac je pored sjajnih utisaka nakon revija naših i inostranih kreatora, poneo i flašicu Smart Water koju uvek sa sobom nosi i Jennifer.