Glumica Penelope Cruz ostavila je najjači utisak na svečanom otvaranju 71. izdanja Kanskog festivala koji nismo očekivali da će nadmašiti u nastavku festivala. Ali divna Penelope ponovo je uspela da osvoji simpatije ne samo svojih vernih fanova, već i oštrih modnih kritičara koji jednostavno za njen stajling nisu mogli da nađu ni jedan propust.

Štaviše, pohvale na račun njenog izgleda i odevnog izbora preplavile su društvene mreže, a strana štampa posebno naglašava njenu impresivnu pojavu. 

I mi, iz redakcije digitalnog izdanja možemo harizmatičnoj brineti da uputimo BRAVO i svaku pohvalu što je jedna od retkih koja insistira na ženstvenim i ladylake kombinacijama preko potrebnim u današnjim modnim tendencijama. 

Na ručku koji je organizovala luksuzna austrijska kuća, zvezda filma "Everybody knows" koji je otvorio 71. izdanje Kanskog festivala, pojavila se u Diorovoj haljini kojiaoduzima dah! Bela kreacija u svakom svom milimetru nosi DNK ove prestižne kuće - od neobičnog kroja, pa do savršenih, sitnih detalja. 

Gornji deo čini korset sa spuštenim rukavima, u struku haljina je "sečena" kaiščićem, dok se suknja "A" kroja lagano širi do članka. Poseban detalj na suknji su stilizovane, fluidne falte sa strane koje stvaraju neobične nabore, nalik na listove knjiga. 

Sofisticirani komad lepa španska glumica je nadogradila diskretnim, nude sandalama i elegantnim visećim minđušama. 

Kao i u odevnom, tako i u beauty segmentu, supruga glumca Javiera Bardema je blistala - lagano, polumessy niska punđa i crveni karmin savršeno su ispratili ovo nežno i elegantno izdanje koje dolikuje jednoj pravoj modnoj princezi. Ovakav stajling čini nam se da bi ponela Grace Kelly danas ili Audrey Hepbern, dve najgracioznije dame starog Holivuda koje su imale to držanje i eleganciju svojstvenu španskoj divi.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/