Novi broj najprodavanijeg muškog magazina u Srbiji od danas je na prodajnim mestima širom zemlje i u njemu vas, kao i uvek, čeka gomila 100% korisnih saveta i predloga kako da budete brži, jači i bolji:

Punu šaku boksa pomešati sa rizičnim ponašanjem i galonima alkohola, a onda sve to prosuti u slivnik i postati najbolji muž i otac. Za Džona Berntala, holivudskog glumca, poslednjeg Panišera i lika sa naslovne strane novog Men's Healtha, to znači biti muškarac.

Otkrio nam je svoj trening i taktike kojima poboljšava svoje mentalno zdravlje.

Najbrži, najizdržljiviji i najhrabriji ljudi na svetu otkrivaju treninge kojima su svoje sposobnosti podigli iznad granica realnog. 

Šta nam u farmaceutskoj ponudi današnjice zaista pomaže, šta je bacanje para, a šta škodi - razotkrio je stručni tim Men's Healtha.

Ketoizacija planete - Kako je jedna dijeta od krivičnog dela postala mejnstrim ishrana među fanaticima za zdravlje i sprotske rezultate.

Borac koji nije znao da odustane od ideje o superherojstvu konačno svojom veštinom može da spasi planetu.

Pogledajte trening Ronina iz Novog Sada.

U novom Men's Healthu čeka vas i veliki zimski kviz - utvrdite da li imate dovoljno znanja da ove sezone pobedite u bespoštednom okršaju sa virusima i bakterijama. 

Tu su i mokre vežbe za suve mišiće - specijalni program pokreta uz opterećenje u bazenu pokazao je enormne rezultate u podizanju opšte fizičke spremnosti. Pronađite ga u februarskom MH. Takođe, proverite koliko ste grešaka napravili kad ste poslednji put legli na benč i kako da ozbiljno unapredite svoj maksimum.

Ljubitelji zimskih sportova i mode koja postoji na snežnim stazama mogu da uživaju u dodatku posvećenom najboljim skijalištima na planeti.

Posebna pažnja posvećena je i detaljima: pogledajte kako da odigrate (modni) potez više!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/