Tim Bergling, poznatiji kao Avicii, bio je mnogo više od producenta i DJ-a. 

Kroz njegove veličanstvene pesme milionima je bio prijatelj i saputnik u usponima i padovima.

Nakon što je pre tri godine odlučio da neće više nastupati na turnejama, u dirljivom pismu je poručio obožavaocima da će nastaviti da stvara pesme sa kojima svako može da se poistoveti.

Upravo se takve pesme nalaze na njegovom posthumnom albumu "TIM": https://umrs.lnk.to/AviciiTIM 

Preuzmi, slušaj i dodaj “TIM“ na svoje plejliste.

"TIM" je kolekcija 12 pesama koje je Avicii skoro u potpunosti dovršio pre prerane i tragične smrti, nakon čega su na inicijativu njegove porodice album priveli kraju njegovi najbliži saradnici. Izdanje je najavljeno singlom "SOS" koju je otpevao Aloe Blacc, poznat i kao vokal Aviciijevog hita "Wake Me Up".

Uz objavu albuma, danas je kao novi singl predstavljena i pesma "Heaven", koju su zajedno napisali i snimili Tim i Chris Martin još 2014. godine, a čiju produkciju je ovaj talentovani EDM producent dovršio 2016. godine. Takođe, jedna od prethodno dovršenih pesama je i "Heart Upon My Sleeve" sa Imagine Dragons, za koju je posthumno jedino izmenjen samo poslednji stih.

Album "TIM" je od danas dostupan širom sveta, a svi ostvareni prihodi će biti donirani Tim Bergling ustanovi koju je pokrenula muzičareva porodica i koja se skoncentrisala na pružanje potpore u području mentalnog zdravlja i očuvanje okoline, teme koje su Aviciiju bile od velike važnosti.

Izdanje "TIM" možete pronaći u svom PlayMPE playeru!

"TIM" album je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play. –https://umrs.lnk.to/AviciiTIM

U slučaju da već niste, preuzmite svoj Play Mpe Player sa adrese - http://goplay.plaympe.com/en/download.php .

Username je vaša e-mail adresa, a ukoliko se ne sećate svoje šifre, možete je ponovo zatražiti klikom ovde.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/