Svojevremeno, Marisino lice bilo je jedno od najpoželjnijih na velikim i malim ekranima tokom 80-ih i 90-ih godina prošlog veka.

Glumica je plenila svojim krupnim crnim očima, spontanošću i neuhvatljivim šarmom, a situacija se ni nekoliko decenija kasnije nije promenila, s tom razlikom što više nemamo priliku da je viđamo tako često, kako u bioskopima, tako i na tv ekranima. 

U poslednje vreme često radi na Marvel ekranizacijama, te ćemo tako ove godine imati priliku da je vidimo u najnovijem Spajdermenu.

Sada smo međutim imali priliku da je vidimo na crvenom tepihu u predivnoj cvetnoj Ralp & Russo haljini, koja se isticala visokim izrezom na desnoj nozi, lepršavim materijalom i gornjim korset delom haljine.

Rođena Njujorčanka kosu je pokupila u visoki rep, dok su prilično neutralan make-up, kao i askesoari u istom maniru, samo dodatno naglasili njenu prirodnu lepotu.

Sa druge strane, popularan model i glumica Emily Ratajkowski, koja je poznata po svojim izazovnim fotografijama na društvenim mrežama, ali i vrlo izazovnim kreacijama u kojima se pojavljuje na medijski propraćenim događajima, i ovoga puta jednom takvom kreacijom koju potpisuje Michael Kors pokušala je da skrene pažnju na sebe.

U tome je naravno uspela zahvaljujući cut-out haljini koja je isticala njene obline, ali nikako nije bila ni do kolena Marisi i njenoj krajnje zanosnoj pojavi u ženstvenoj cvetnoj haljni.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/