Kada odaberete destinaciju, odlučite šta ćete da nosite na putovanje i sortirate stvari, ostaje samo još jedna stvar na spisku, ali prilično važna: organizacija putovanja, logistika i novac naravno. Tokom otkrivanja gradova širom sveta uvek se informišemo o njihovim znamenitostima, te neizostavnim lokacijama koje su #mustsee na spisku svakog turiste, ali i o tome kakva je sigurnost u ovim gradovima.

Da li ostaviti novac u hotelu ili sav novac nositi sa sobom? Gde ga staviti, u koji deo tašne? Imamo čak i one posebne tašne koje nosimo samo na putovanja, upravo iz ovog razloga. Da bismo osigurali novac.

Kada je letovanje u pitanju, glava ume da nas zaboli još više zbog ove situacije. Kako se ponašati na plaži sa novcem?

Iz tog razloga platna kartica je zaista najpraktičnije i najsigurnije rešenje.

Međutim, ako ste od onih koji su se tek sada opredelili za ovu varijantu digitalnog novca, koji je uvek sa vama, trebalo bi svakako da budete upoznati sa opcijom koja je najbolja upravo za putovanja. Postoji izuzetno dobar razlog zašto baš ovu karticu viđamo najviše u filmovima i serijama i to na svim govornim područjima, radi se o Visa karticinaravno.

Kada je u pitanju Visa platna kartica neophodno je da znate nekolicinu stavki koje je čine ne samo najsigurnijim, već i najboljim mogućim odabirom za putovanja u inostranstvo.

Pa da krenemo redom:

Prednosti Visa Gold kartice

Uz Visa Gold karticu uživajte u lepšoj strani života uz veći potrošački limit, usluge hitne zamene kartice i hitne isplate gotovine na putovanju. Vaša Visa Gold kartica prihvata se u desetinama miliona radnji širom sveta.

Uštedite i do 12% na preko 985,000+ hotela i iznajmljivanje smeštaja širom sveta sa Agoda.com, kao i do 8% na rezervacijama preko hotels.com

Prednosti Visa Platinum kartice

Od golfa, preko večere, kupovine i još mnogo toga, Visa Platinum vam omogućava da uživate i iskusite privilegije uzbudljivog života. Osim benefita koji su uključeni kod Visa Gold kartice, očekuju vas i sledeći benefiti:

Minimum 2 besplatna ulaska u više od 1.000 Lounge Key poslovnih salona na aerodromima širom sveta sa Visa Platinum karticom

Popust do 30% za iznajmljivanje automobila kod odabranih rent a car agencija

Zaštita u slučaju gubitka, krađe ili slučajnog oštećenja za kupljene proizvode.

Prednosti Visa Infinite kartice

Uživanje u izuzetnoj potrošačkoj moći sa jedinstvenom i prvoklasnom platnom karticom koja vam otvara vrata luksuza i podržava vas prilikom planiranja kao i samog putovanja.

Visa Infinite kartica uključuje sve pogodnosti koje poseduju dve prethodno navedene kartice, a dodatno uključuje i:

Putno osiguranje za celu porodicu

Usluge ličnog asistenta - Visa Infinite konsijerža koji vam obezbeđuje podršku širom sveta.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/