Ono što je između ostalog potrebo da bi se skinule masne naslage sa tela, naročito sa kritičnih delova na kojima ima sala više nego na drugim delovima, jeste preznojavanje. Ono vam pomaže ne samo da brže mršavite, već je to i najbrži način da se rešite toksina iz svog tela. Preznojavanje se obično povezuje sa mukotrpnim treninzima, ali to ne mora da bude tako, ne morate da se mučite.

Pokazalo se da su materijali koji izazivaju pojačano znojenje određenih zona zaista efikasni, a jedan od najefikasnijih je NEOTEX! Sa takvim materijalom na sebi ćete se znojiti više nego inače čak i kada nemate fizičku aktivnost, a ako je imate, rezulatati će biti još bolji! Upravo od NEOTEXA su napravljene čuvene SUPER FIT bermude i pojas u kojima mršave i brojne zvezde čija vitka tela gledamo na televiziji.

Iako ćete se preznojiti u njima čak i ako nemate nikakvu fizičku aktivnost, preporučljivo je da i bermude i pojas nosite tokom neke fizičke aktivnosti. Ono što mi predlažemo kao vežbu za butine, zadnjicu i stomak jeste preskakanje vijače. Preskakanje vijače je fantastično za oblikovanje tela iz više razloga:

·         poboljšava kardiovaskularnu i mišićnu izdržljivost

·         sjajno sagoreva masti, zbog čega je odlično u borbi  protiv celulita

·         zateže mišiće i to ne samo mišiće nogu, već i stomaka i ruku

Fenomenalna vest je ta da sve ovo, i bermude, i pojas i vijaču možete kupiti po NEVIĐENO SNIŽENOJ CENI od samo 1.990 din! Da, dobro ste pročitali – sva tri 3 zajedno po ovoj 1 ceni! Gde? Poručivanjem online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Požurite, jer količine su ograničene!