Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U prodaji je aprilsko izdanje Men’s Health-a!

Aprilsko izdanje najvećeg muškog časopisa na svetu je paket pametnih, korisnih i proverenih saveta i trikova za muškarce koji žele da se osećaju dobro, hrane dobro i izgledaju dobro. To je veliki izazov u doba epidemije koronavirusa, ...

U Men’s Healthu dosta razgovaramo o funkcionalnom fitnesu i holističkom zdravlju. Da li treniramo da bismo izgledali dobro, ili da bismo se osećali dobro i razvili sposobnosti na duže staze? Ako uzmemo da je hrana gorivo koje nam pomaže da bolje treniramo, šta se u procesu vežbanja dešava ako jedemo „nepoželjne“ namirnice?

Mnogo je tema o savremenom treningu i nutricionizmu, a onda se, jednog dana, desi nešto iznad. Nešto što postaje jedina tema.

Epidemija koronavirusa. Men’s Health je sastavio nekoliko korisnih rubrika o treningu kod kuće, kao i priča o ljudima koji nas motivišu da iz ove situacije izađemo još jači.

MH Klub u aprilskom broju čine bivša NBA legenda Redži Miler, slavni skejter Toni Hok, domaći glumac u usponu Miloš Pterović Trojpec, legenda tehno muzike Adam Bejer… Oni nam pokazuju kojim se putevima može ići dalje posle dostizanja zacrtanih ciljeva.

Pitamo se i jesu li žene slabiji pol? Evo kako, na primer, trenira Džej Lo, pokazuje vam novi MH. Pogledajte i kako od parčeta tosta i malo sira napraviti gurmansko remek-delo i šta uraditi s novcem kako bi prestao da nam bude najveći generator stresa. Ukratko, ovo je 6 razloga i priča zbog koji treba da pročitate aprilski Men’s Health, koji je u prodaji od 26. marta.

1. KOMANDOS U CIVILU

Aldo Kejn, nekadašnji britanski specijalac, sada TV zvezda, predstavlja ključne delove svoje obuke. Čovek koji je preživeo bukvalno svašta, za pokazao je Men’s Healthu trening snage i funkcionalnih pokreta. Pogledajte ga na sledećem linku:

www.menshealth.com/uk/fitness/a31154050/aldo-kane/

Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2020:03:25 12:25:44

2. KUĆNO VEŽBANJE

Trening kod kuće je oduvek bio inspiracija svakog pravog vežbača, a ovo je način da ga unapredite. Bez sprava i tegova. Navalite.

Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2020:03:25 12:25:35

3. NEPREVAZIĐENO

Četiri vežbe koje sigurno znate, uz male adaptacije čine temelj ozbiljne, stalno rastuće snage. Ovaj vodič kroz 4 vežbe koje su vam jedino potrebne za telo kakvo želite, predstavlja vanvremenski bukvar fitnesa.

Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2020:03:25 12:25:53

4. ŽIVOT KAO BORBA

„U nekom trenutku sam se oslobodio, shvatio da borba nije toliki bauk, i onda sam prebacio težište na nju“, kaže borilački trener Dragan Bajkanović, koji je specijalno za novi Men’s Helath, na Ušću pokazao trening za kondiciju i eksplozivnost.

Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2020:03:25 12:25:49

5. DOBRA POTROŠNJA SVEGA

Radimo ono što ne volimo da bismo kupili ono što nam ne treba kako bismo zadivili ljude koje ne volimo. Dokle? Pogledajte kako da popravite stanje: svesti, raspoloženja, računa, emocija…

Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2020:03:25 12:25:39

6. ESTETSKI ISKORAK

Stil nije sklad proporcija, lepota ni spoj boja i linija, već beskrajna priča o onome ko ga stvara. Korisne savete za nadrgadnju prolećnog odevanja pronađite u premijum Vodiču kroz stil.

Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2020:03:25 12:25:57

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity