Biti na privatnim profilima na društvenim mrežama je nešto što donosi relaksaciju i zabavu. Gledajući iz tog ugla, mnogima se čini da je biti influenser jedanko lako i neprekidno zabavno. Ne. To je profesija kao i svaka druga. Vrlo odgovorna i vrlo zahtevna, ukoliko se teži uspehu. Neophodna je apsolutna dostupnost, celodnevna, puno strateškog razmišljanja, planiranja, kreativnosti i sposobnosti da se radi više stvari odjednom.

Iva Chu, po profesiji kolumnistkinja, sa preko 65 hiljada pratilaca osvojila je teren zvani Instagram. Ono što dominira na njenim profilima jesu upravo njen vedri duh i kreativnost. Kako bi maksimalno ispoljila svoju kreativnost, neophodan joj je pametni telefon koji će joj pružiti podršku tokom čitavog dana.

Ljudi koji su u pokretu ne mogu da vuku sa sobom rokovnike i zapisuju u njima sve, a kasnije traže informaciju na stranicama u nečitkom rukopisu. To je prošlost. Danas se za takve aktivnosti isključivo koristi pametni telefon. Oni su prava podrška za multitasking, a nakon iscrpnog dana pružaju relaks i zabavu sa svim unapređenim funkcijama. Upravo, Samsung Galaxy Z Fold3 je savršeni poslovni asistent, a i pravi model za večernje uživanje uz neki film ili seriju.

iva chu
Samsung 

Podrška u svim aktivnostima

Novi Samsung Galaxy Z Fold3 koristi i Iva Chu i nije imala dilemu da je reč o modelu koji joj tokom čitavog dana pruža sve ono što joj je neophodno za obavljanje aktivnosti, posticanje kreativnosti, povećanje produktivnosti, pa i mnogo više.

„Samsung Galaxy Z Fold3 mi pruža veliki broj fenomenalnih mogućnosti. Sjajne kamere su dragoceni partneri. Veliki, savitljivi ekran koji mi omogućava da obavim sve poslove efikasno, lako i brzo. Telefon je zaista moj verni pomoćnik tokom čitavog dana, a kad se obaveze završe, ovaj model mi pruži poseban užitak dok gledam omiljenu seriju. Savršeno.”, izjavila je Iva Chu.

Ovo je zaista pametni telefon koji prati ritam poslovnih obaveza, jer omogućava istovremeni rad u 3 aplikacije paralelno. Korisnik je u prilici da dok je na video pozivu istovremeno prati prezentaciju, izvlači beleške, unosi promene u sopstvenim dokumentima. Model je kompaktibilan sa S Pen-om, koja dodatno ubrzava i usavršava proces ilustrovanja i prezentovanja. Sa jednim uređajem moguće je odraditi veću količinu posla, zabeležiti sve što je bitno, a pritom, komunicirati sa ljudima i gledati ih u oči. Zato je multifunkcionalnost od izuzetnog značaja. Nakon sastanka, potrebno je samo da upakujete sve podatke, a ne da radite to iznova ili prepisujete iz svezaka i rokovnika kao ranije. On jednostavno prati ritam vašeg života.

iva chu
Samsung 

Kreativni asistent i večernja doza užitka

Reč je o modelu uz čije kamere kreativnost dostiže maksimum. Iva Chu, kao i mnogi drugi korisnici ovog fantastičnog modela mogu da fotografišu sa čak 5 različitih kamera na 3 različita mesta. Ovaj broj kamera i njihov raspored omogućava stvaranje autentičnih fotografija koje na najbolji način oslikavaju momenat koji je vredan deljenja. Prednja kamera ispod ekrana nestaje u momentu kada se Infinity Flex ekran od 7,6 inča uključi – ostavljajući prazan prostor za prikaz željenog sadržaja.

Relaks uz seriju i film, kao večernja doza užitka, nakon dugog radnog dana je izbor mnogih. Kada se rasklopi, Galaxy Z Fold3 pruža potpuno novu dimenziju užitka. Gledanje omiljenog sadržaja sa telefonom u ruci postaje prošlost, jer ovaj model može da stoji pod bilo kojim uglom od 75 do 115 stepeni bez oslonca, a sa ekranom od 7,6 inča pretvara se u pravi kućni bioskop.

Dok pratimo omiljene infuensere i njihove postove i teme koje pokreću, uz jedan ovakav model pametnog telefona i sami možemo da postanemo kreativniji, a naši profili da prate trendove onih koje i sami pratimo. Fotografisanje na izazovnom terenu je bezbednije nego ikad, jer je ovaj telefon obložen Gorilla glass victus staklom, i sa prednje i zadnje strane. To je najčvršće staklo dosad u upotrebi. Uz aluminijumski oklop, ovo je izdržljiviji model od svih prethodnih. Isto tako, ako ste odabrali ovo miholjsko leto za odmor na plaži, nema potrebe da se brinete ni ako vam ispadne u vodu, jer je vodootporan. Savršeni spoj posla i odmora u jednom uređaju doprineće lakšem, ali i uspešnijem životu!

IMG_2325
Samsung