Kraći, hladniji i kišni jesenji dani su razlog zašto mnogi biraju da veče provedu u domu, pa je neophodno da zabavu i ugođaj pronađu upravo tu. Uz čitanje knjiga, praćenje omiljenih video sadržaja je najčešći izbor. Za maksimalni užitak u gledanju potrebni su vrhunski sadržaj, kao i vrhunski televizor. The Serif, model Samsung TV, je model koji u svakom domu stvara onu prijatnu, „ušuškanu“, atmosferu, jer pruža nesvakidašnje iskustvo i postaje „zvezda“ svake jesenje večeri.

Naravno, kao i svaka zvezda, biće najbolje pozicioniran, jer koliko god da trendovi u enterijeru menjaju dinamiku uređenja prostora, jedna stavka ostaje nepromenjena – televizor zauzima centralno mesto u svakom dnevnom boravku.

Dizajniran da bude i praktičan i elegantan

Uređenje doma je još jedan od načina da demostrirate svoj stil? Naravno. Svaki detalj u domu tome služi, njegova „priča“, kao i njegovo mesto u prostoru. Samsung The Serif je detalj za sebe. Smešten u vašem prostoru on „priča priču“ da znate šta je vrhunski kvalitet, da znate da on donosi užitak, kao i da veče pored televizora nije isto uz bilo koji model. Najvažnija činjenica kada pričamo o njegovoj lepoti jeste da je jednako lepo i sa prednje i sa zadnje strane, kao i iz profila. Ovaj model je dekorativan i uklopljiv u svim delovima životnog prostora.

Kada pričamo o njegovom pozicioniranju u prostoru, na raspolaganju je više varijanti. Uz The Serif televizor možemo da prostor učinimo većim i po želi i da izostavimo TV komodu, jer ovaj model dolazi sa odvojivim postoljem, pa sam za sebe ispunjava kompletnu estetsku i funkcionalnu ulogu. Uz ovo postolje, prostor se oslobađa dodatnog nameštaja, a sam uređaj ambijent obogaćuje svojom jedinstvenom prefinjenošću. Postolje pruža mogućnost da se premešta u prostoru.

S druge strane, ako vam se tv komoda uklapa u ostatak prostorne estetike i čini važnu vezu sa ostalim komadima nameštaja, ne morate je se odricati. The Serif kao pravo umetničko delo renomiranih francuskih dizajnera se savršeno uklapa u enterijer bez obzira na to da li ga postavljate na zidu, samostalno, ili on ide na staklenu ili drvenu komodu.

Serif1
Samsung 

Performanse koje garantuju jedinstveno iskustvo

Uživanje u gledanju omiljenih sadržaja uz ovaj model je zagarantovano! Kvalitet slike i zvuka koje donosi model The Serif, kao i ostali vrhunski Samsung televizori, ostavljaju bez daha. Uz impresivnu QLED tehnologiju, pratićete sadržaj uz najživopisniju rezoluciju do sad. Osim milijardu nijansi u 4K tehnologiji, The Serif vam omogućava i uživanje u kristalnom zvuku kroz svoju Active Voice Amplifier tehnologiju. Nećete više biti u prilici da propustite nijedan dijalog u omiljenoj seriji, jer ova tehnologija prepoznaje ometajuću buku te automatski prilagođava glasnoću. Tehnologija Multi View daje mogućnost da se podeli ekran televizora i istovremeno prati sadržaj sa TV-a i mobilnog uređaja. Ovakav način korišćenja televizora donosi mnogo mogućnosti u kojima ćete pronaći nova zadovoljstva.

Serif4
Samsung 

Ambijent iz snova

Televizor nam često nije uključen samo zbog gledanja sadržaja, jer često ga držimo aktivnim kako bismo i slušali muziku dok nešto drugo obavljamo. Uz ovaj model možemo da slušamo svoju omiljenu muzičku listu sa mobilnog telefona. Potrebno je da se aktivira NFC i odloži mobilni telefon na praktični okvir The Serif televizora. Pored muzike, ambijent možemo da upotpunimo i aktiviranjem opcije Ambient Mode. Pored širokog izbora u bogatoj Samsung galeriji, ova opcija nudi i praćenje okruženja TV-a i prilagođavanje vizualnih sadržaja za savršen ambijent.

Više informacija možete pronaći na https://www.samsung.com/rs/tvs/the-serif/highlights/.

Serif
Samsung