Ako ste maštali o tome da se izumi telefon koji je toliko fashion da više nikada nećete morati da potrošite sate i sate na pronalaženje adekvatne maske, kao i da taj telefon istovremeno poseduje vrhunsku kameru zahvaljujući kojoj ćete biti vrsni fotograf ili vloger (bez korišćenja filtera!) – imamo dobre vesti – takav telefon će se uskoro naći u prodaji i u Srbiji!

Vodeći brend pametnih telefona HONOR lansirao je HONOR 50, pametni telefon koji spaja vrhunsku estetiku sa inovativnom tehnologijom kamera, zbog čega je posvećen milenijalcima od stila. Dostupan u Srbiji biće od 1. novembra.

U nastavku otkrijte 5 razloga zbog kojih morate da posedujete ovaj telefon:

1. Zapanjujuća estetika

HONOR 50 napravio je pomak od klasičnih monohromatskih boja, te dolazi u 3 nijanse: crnoj i smaragdno zelenoj; te šljokičastoj koja ostavlja bez daha. Kada se HONOR 50 nalazi pod svetlošću pod različitim uglovima, on se presijava i svetluca, što ga čini savršenim modnim dodatkom koji pristaje svakoj odeći.

Takođe, HONOR 50 ima ultra-tanak okvir na prednjoj strani i 2,5D ispolirane staklene ivice na gornjoj i donjoj strani ekrana, zbog čega je moćan utisak dok ga držite u ruci zagarantovan. A možete li da pogodite šta je bila inspiracija za jedinstveni dizajn kamere sa dvostrukim prstenom? Šapnućemo vam: najluksuznije marke nakita.

HMM_2569
Honor 

2. Više od selfija

Zaboravite na selfije, uz HONOR 50 želećete više, jer ovaj telefon podiže iskustvo snimanja na viši nivo! Zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP sa uglom gledanja od 90o, korisnici mogu da naprave savršene selfije i video zapise, sa više ljudi i pejzaža snimljenih u kadru.
HONOR 50 se može pohvaliti profesionalnom četvorostrukom zadnjom kamerom koja ima glavnu kameru od 108MP , širokougaonu kameru od 8MP, makro kameru od 2MP i dubinsku kameru od 2MP, što korisnicima omogućava snimanje fotografija i video zapisa sa izuzetno jasnom slikom i prelepim detaljima, čak i noću. Šest režima snimanja iz različitih uglova i perspektiva daće vam moć koja je nekada bila rezervisana samo za profesionalce.

Takođe, kada je u pitanju snimanje, možete da isprobate i mod lepote (beauty mode), snimite fotografije direktno sa video zapisa i koristite unapred postavljene šablone video priča (story-ja) na svim svojim snimcima. S druge strane, kreatori vlogova mogu da postignu bolji prijem zvuka tokom snimanja video zapisa, tako što će koristiti bežične slušalice koje služe kao bežični mikrofoni.

3. Omiljene serije i filmovi sada se gledaju putem telefona

Udobno se smestite, uzmite svoj HONOR 50 i pustite omiljenu seriju. Telefon poseduje OLED ekran od 6,57 inča i 75o koji podržava Full HD rezoluciju od 2340x1080, a može da proizvede neverovatnih 1,07 milijardi boja, pružajući zadivljujuće vizuelne efekte, oštre i jasne detalje, kao i doživljaj boja. Dakle, ništa više vam nije potrebno da utonete u drugu dimenziju!

HMM_2503
Honor 

4. Manje punjenja, više vremena za sebe

Punjači su postali sastavni deo naših tašni onda kada su došli telefoni koji moraju da se pune nekoliko puta dnevno (i stvorili nam dodatnu obavezu). To nije slučaj sa HONOR 50, koji poseduje tehnologiju SuperCharge od 66W, koja omogućava da se baterija napuni do 70% u roku od samo 20 minuta pomoću punjača koji ide uz telefon.

5. Podstiče čaroban svet kreativaca

Pružajući besprekorno i praktično iskustvo, HONOR 50 je opremljen nadograđenim Magic UI 4.2 operativnim sistemom, nudeći kreativan paket funkcija koje korisnicima omogućavaju da ostanu uvek povezani.

Stvarajući personalizovano, zabavno i interaktivno iskustvo za korisnike, HONOR 50 inkorporira čitav niz modernih umetničkih rešenja koja korisnicima omogućavaju da personalizuju svoj Always-on-Display (AOD).

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.