U nastavku ovog ostvarenja Siniše Pavića, produkcije Telekom Srbija i Košutnjak Film snimile su novih 20 epizoda, a publika će, pored dobro poznatih likova iz prve sezone, upoznati nekoliko novih i zanimljivih junaka.

Nastavak serije koja je za veoma kratko vreme osvojila simpatije publike, otkriće kako se će razvijati priča o sudbini porodice Čičanović; hoće li novopečeni predsednik opštine Čičko uspeti da se suprotstavi beskrupuloznom šefu stranke Muziću; ko je glavni junak Olginog romana i kakav je njen odnos sa izdavačem Bojanićem. Međutim, u fokusu će biti i priče van porodice Čičanović, pa se očekuju i raspleti na temu velikog novca koji dospeva u Vrućkove ruke, da li će ga vratiti ili zadržati, kakav je njegov odnos sa bivšom devojkom; na kakve će nove probleme naići Radojica i njegova kafana...

Na ova i još mnoga druga zanimljiva pitanja, odgovore će nam dati sjajna glumačka ekipa - Igor Đorđević, Mina Lazarević, Nenad Jezdić, Branko Cvejić, Svetlana Bojković, Vojin Ćetković, Isidora Građanin, Rade Maričić, Isidora Janković, Tijana Čurović, Dejan Lutkić, Eva Ras, Marija Vicković, Hadži Nenad Maričić, Branimir Brstina, Mima Karadžić, Radoslav Milenković, Katarina Žutić, Mirka Vasiljević i drugi.

Pavićeva dramaturgija posmatrana kroz režiju Mihaila Vukobratića ponovo će prikazati aktuelne i sveprisutne društvene teme, odnose i probleme, a ovaj put će dati i dodatni uvid u to koliko ljudi moraju prvo sami sa sobom i sopstvenim situacijama da se izbore, kako bi počeli da menjaju i svet oko sebe, ali i na koji način novac i moć menjaju ljude.