Grand kafa i Štark odlučili su da obraduju sve obožavatelje kafe i slatkiša zajedničkim prodajnim štandom u beogradskom Beo šoping centru, na kome možete pronaći svoju savršenu kombinaciju ukusa u kojima ćete svakodnevno uživati, bilo sami ili u društvu svojih najbližih!

Sigurni smo da je malo onih koji mogu da odole zavodljivoj kombinaciji kafe i slatkiša, pogotovo kada je reč o spoju bogatih paleta proizvoda kojima raspolažemo unutar naše kuće. Za ljubitelje proverene klasike tu su Najlepše želje mlečne čokolade i Grand Gold kafa; Za hedoniste imamo neodoljivi figara koji se savršeno uklapa sa sveže mlevenom Grand kafom u Zrnu. Za istraživače nudimo neobične prefinjene ukuse Grand Single Origin Rwanda Bourbon i Najlepše želje crne čokolade…

Sada imate priliku i da saznate nešto više o vašim omiljenim proizvodima i uživate u savršenim kombinacijama čokoladnih nota i aroma kafe.

Vreme praznika rezervisano je za prave gastronomske poslastice, zato požurite do Beo šoping centra i našeg štanda i odaberite vašu omiljenu kombinaciju u kojoj ćete uživati u nadolazećim praznicima!

IMG_20211222_143827.jpg
Promo