Slane i slatke pite, koje se savršeno slažu sa zlatnom jeseni, ostajanje kod kuće uz omiljenu seriju umesto dugih letnjih šetnji, kalorijski bogatija hrana, slatki topli napici koji nas greju kad je napolju hladno, sve ovo nas čeka vrlo brzo i u tome ćemo uživati punim srcem, jer to jesen i zima jesu – vreme za prepuštanje i uživanje.

Međutim, kako se pred sledeće leto ne bismo hvatali u koštac sa vremenom u želji da povratimo onu finu liniju, i, što je još bitnije, kako bismo sačuvali organizam od kalorijskog suficita koji zimske poslastice nose, savetujemo da i tokom narednih meseci napravite balans u ishrani konzumirajući namirnice koje su nutritivno bogate, fino prianjaju za nepce, a ne opterećuju stomak.

Kada razmišljate o hladnijim danima koji su pred nama, setite se da organizmu treba mnogo više energije da se zagreje, stoga je dobro voditi računa da hrana koju konzumirate i jeste ona koja vam daje potrebnu energiju, a ne samo prazne kalorije.
Upravo takve proizvode na vašu trpezu donosi kompanija Neoplanta, a nove Neoplanta Delikates pileće grudi sa paprikom su pravo osveženje sa kojima nema greške. Pravljen je od najkvalitetnijeg pilećeg filea i sveže domaće crvene paprike, sadrži nisku kalorijsku vrednost (samo 80 kalorija na 100 grama) i manje od 2% masti, a pogodan je i za ljude sa intolerancijom na gluten.

Ovaj proizvod vam može svaki obrok učiniti ukusnijim, doručak, ručak ili večeru, a idealan je i za lagane užine.

Obradujte prijatelje i pozovite ih u goste

Dok pričate, smejete se i uživate u opuštajućoj muzici, iznenadite vaše goste Neoplanta Delikatesom koji ćete servirati na roto dasci. Neka tanko sečeni komadi pilećih grudi sa paprikom nestanu za tren. Naseckajte zajedno novu „turu“, ovog puta duplu, za svaki slučaj.

Iznenadite svoju voljenu osobu doručkom u krevetu

Darujte joj energiju za predstojeći dan kroz ukusnu salatu sa svežim povrćem koje će se idealno slagati sa komadićima paprike iz pilećih grudi. Krišom joj u torbu spakujte još jednu porciju ove energetske salatu za ručak na poslu. Neka to bude „poruka“ ljubavi zbog koje će se osmehivati ceo dan i nijedan zadatak joj neće teško pasti.

Pileće grudi u činiji.jpg
Promo 

Okupite celu porodicu za stolom u trpezariji

Podelite zajedno sa njima te prve jutarnje trenutke, pre nego što svi krenete svojim putem – na posao i u školu. Potrudite se da im jutarnji slasni zalogaji pilećih grudi sa paprikom ulepšaju jutro i neka ih prate kroz dan.

Nagradite sebe zdravom užinom posle treninga

Opustite se posle treninga i povratite snagu sendvičem od integralnog hleba, sa zdravim namazom i slajsevima pilećih grudi sa paprikom.

Uživajte u pilećim grudima sa komadićima svežeg zadovoljstva kao pravi gurmani, uvek spremni za nove izazove i eksperimente. Uz to budite sigurni da svom organizmu dajete samo kvalitetne, hranljive, zalogaje. I ne strahujte od jesenjih i zimskih dana jer u ovom Neoplanta Delikates proizvodom imate pravog saveznika i siguran zdrav izbor za svoje obroke.