Kao neko ko postavlja trendove u hotelijerstvu odučili su da odu korak dalje u vizuelnom identitetu i za ovu kampanju angažuju popularnu umetnicu i pevačicu Saru Jo.

Ovaj domaći brend hotela sa ponosom ističe da je Sara bila idealan izbor za ovu kampanju jer dele istu viziju jedinstvenosti. Fotografije donose drugačiji pogled na tradicionalno hotelijerstvo i ukazuju kroz Sarine setove sve asocijacije na hotel: uslužnost, prijateljstvo, dobrodošlicu i najvažnije jedinstveno iskustvo. Takođe, kroz ove vizuale možemo videti ceo uigirani tim koji je tu da pruži jedinstvenu uslugu gostima: od konobara, preko recepcionera, sobarice do menadžera, svi oni koji dočekuju goste i učestvuju u kreiranju truly unique doživljaja.

Screenshot_3.jpg
Promo 

Kao jedan od vodećih beogradskih kongresnih centara, hotel Mona Plaza se nalazi na mestu gde je nekada postojala prva fabrika čokolade Šonda. Ovaj moderan i industrijski hotel čuva jugoslovensko nasleđe, kao i nasleđe porodice Šonda i time neguje ovu čokoladnu tradiciju.

Danas, Šonda i dalje živi u hotelu Mona Plaza kao mesto gde Beograđani ali i svi gosti iz svih krajeva sveta mogu da uživaju u vrhunskim poslasticama, pre svega čuvenoj Šondinoj Olgi koja predstavlja omaž prvoj i najboljoj čokoladi Jugoslavije.

Screenshot_2.jpg
Promo