Svima poznata ekipa glumaca predvođena Markom Gverom, Andrijom Kuzmanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čamparom, Nenadom Okanovićem i drugima, prirediće nezaboravan i veseo doček Nove godine.

NG u kafani Slozna braca_foto Goran Nikolić ETM.JPG
Goran Nikolić 

Ono što će posebno obradovati gledaoce je i učešće omiljenih likova iz drugih serija produkcije Telekoma Srbije, kao što su „Klan“, „Ubice moga oca“, „Zlatni dečko“ i „Crna svadba“. Kroz novogodišnji program publika će se podsetiti sjajnih uloga Slavka Štimca, Nine Janković, Ivane Dudić, Denisa Murića, Nedima Nezirovića, Marka Vasiljevića, Vladimira Kovačevića, Ivana Zablaćanskog, Save Stojanovića, ali i dobro poznatog trojca iz „Državnog posla“, Dimitrija Banjca, Nikole Škorića i Dejana Ćirjakovića.

Za novogodišnju atmosferu i muzički štimung zaduženi su Orkestar Aleksandra Sofronijevića i zvezde poput Aca Pejovića, Ane Bekute, Nikole Rokvića, Radiše Uroševića, Nade Topčagić, Baneta Mojićevića, Frajli i ostalih.

Doček Nove godine na Superstar kanalu, direktno iz kafane „Složna braća“, počinje u 22h, a veče odlične zabave, puno smeha i ljubavi, potpisuje režiser i scenarista Filip Čolović.

Zlatni decko u kafani Slozna braca foto Goran Nikolić ETM.JPG
Goran Nikolić 

No, to nije sve što je Superstar pripremio za praznične dane. Tokom prvog meseca 2023. godine sa emitovanjem počinje i nova sezona serije „Složna braća – The Next Đeneration“, kao i dugo očekivana serija „Pad“, snimana po motivima romana Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikad“. Ne propustite ni „Daru iz Jasenovca“, koja će od 9. januara biti prikazivana u formi mini serije od četiri epizode. Pored bogatog i sadržajnog novogodišnjeg programa i domaćih serija, gledaoce očekuju i najpopularniji svetski filmski naslovi koji su obeležili godinu za nama.

Dara iz Jasenovca - foto Film Danas.jpg
Film Danas 

Produkcijom uspešnih i veoma gledanih serija, kompanija Telekom Srbija obeležila je 2022. godinu, kako na regionalnom, tako i na inostranom tržištu. U prilog ovoj tvrdnji ide i zvanična godišnja analiza kompanije Gugl, prema kojoj su među najtraženijim pojmovima u Srbiji bile serije „Azbuka našeg života“, „Ubice moga oca“, „Blok 27“ i „Državni službenik“, a sve u produkciji Telekoma Srbija.