Nova serija „Pad“ je inspirisana autobiografskim bestselerom „Godina prođe, dan nikada” Žarka Lauševića. Priča prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat Stojan stižu do stana njihovog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama.

Telekom Srbija je, za sve korisnike svojih usluga, mts i Supernova televizije, spremio specijalno iznenađenje u vidu gledanja svih 8 epizoda serije „Pad“. Sve epizode nove serije dostupne su u video klubu, u okviru novog paketa „Gledaj pre svih“, po ceni od samo 349 dinara, jednokratno. Dovoljno je da okupite društvo, uzmete upravljač u ruke i bindžovanje može da počne.

Serija Pad po knjizi Žarka Lauševića
Firefly productions 

Radnja serije smeštena je u devedesete godine i doba koje su obeležili raspad Jugoslavije, rat, sankcije, siromaštvo, hiperinflacija i svakodnevno nasilje u društvu. Ova, po svemu, drugačija serija, za svoju polaznu tačku uzima tragičan događaj koji se odigrao 1993. godine, u Podgorici, a zapravo nas vodi kroz puteve duše jednog umetnika koji u stvarnom životu počinje da proživljava lične borbe koje je do tada izvodio samo na pozornici.

Serija Pad po knjizi Žarka Lauševića
Firefly productions 

Producentske kuće Firefly i Telekom Srbija i ekipa pod rediteljskom palicom Bojana Vuletića, predvođena glavnim glumcem, Milanom Marićem, na uverljiv način su predstavile tragičan događaj iz prošlosti.

Serija Pad po knjizi Žarka Lauševića
Firefly productions 

Pored Milana Marića, gledaoci će tokom izuzetno uzbudljive serije uživati u glumačkim bravurama Borisa Isakovića, Mime Karadžić, Milice Janevski, Anđele Jovanović, Ljubomira Bandovića, Dubravke Drakić, Dragana Marinkovića Mace, Krešimira Mikića, Izudina Bajrovića, Slavka Sobina, Kemala Rizvanovića, dok autorsku ekipu, pored reditelja i scenariste, Bojana Vuletića, čine scenarista Petar Mihajlović, direktor fotografije Dušan Joksimović, scenograf Aljoša Spajić i kostimograf Dragica Laušević.