Najlepše želje Kapri čokolada vam je u proteklom periodu produžila leto, a nadamo se da su vas ukus bogatog punjenja i neodoljivog spoja jagode, vanile i najlepše čokolade barem u mislima odveli na neku lepu letnju destinaciju. Došlo je vreme da vas Najlepše želje zaista odvedu na put i to u Barselonu.

Najlepše želje su u saradnji sa kompanijom Frikom pokrenule kreativnu nagradnu aktivaciju na TikTok-u pod nazivom #meniletoje tokom kojeg ćete svi vi koji ste ljubitelji Najlepše želje Kapri čokolade imati priliku da na kreativan način pokažete da i kada hladno je, vama leto je.

Sve što je potrebno jeste da snimite video u kojem se vidi tranzicija kako zalogajem Najlepše želje Kapri čokolade ili deserta, menjate lokaciju, odevnu kombinaciju ili šminku iz zimske u letnju, te na taj način evocirate najlepše letnje trenutke uz omiljenu čokoladu.

Neophodno je da imate otvoren nalog na TikToku i da pratite Najlepše želje i Frikom, tagujete ih i plasirate video uz #meniletoje.
Pored glavne nagrade – put u Barselonu za dvoje, očekuju vas i druge slatke nagrade:

Pet „Dellgardo“ dukserica “I kada hladno je, meni leto je” i dva slatka paketa proizvoda koji sadrže: tri Najlepše želje Kapri čokolade, tri Najlepše želje Kapri kesice deserta, brendiran pleteni pamučni ceger, brendirane naočare za sunce i paketić koji se sastoji iz custom made priveska, broša i pina inspirisanih Najlepše želje Kapri čokoladom i desertima.

Ukoliko te zanima još detalja, klikni na link. Nagradna aktivacija traje do 18. februara ne propusti sjajnu priliku da putuješ u Barsu!