Za sve vas koji se ne bojite da budete drugačiji, Somersby je pripremio novu veliku avanturu. Ovaj poznati brend je zvanično predstavio ne jedan, već dva nova neodoljiva ukusa. Tako je sada Somersby porodica bogatija za nove zavodljive članove koji dolaze u vidu sofisticirane kombinacije passionfruit i pomorandže, ali i osvežavajuće mandarine sa 0% alkohola. Zar nije divno?

Ljubitelji najpoznatijeg sajder brenda na svetu navikli su da sa svakim novim Somersby ukusom očekuju neočekivano, pa je tako i ovoga puta. Savršen spoj voćnih aroma egzotičnog passionfruit-a i citrusne pomorandže već sada „preti“ da postane neizostavan letnji dodatak za sve ljubitelje dobre zabave, a kada se tome doda i bezalkoholni slatko-kiseli ukus mandarine, sva je prilika da će druženje sa prijateljima dosegnuti novi nivo bezbrižne pozitivnosti.

Spravljeni po jedinstvenoj Somersby recepturi, nova dva ukusa odlikuju se autentičnim aromama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Osvežavajući i ludo zabavni, uz dobro poznatu Somersby penušavu teksturu, novi članovi Somersby družine savršeno pristaju svakom trenutku i mogu se konzumirati u svim prilikama. Posluženi u hladnoj čaši punoj leda, dekadentni spoj passionfruit-a i pomorandže, kao i Somersby sa ukusom mandarine od 0% alkohola, rasplamsaće sva vaša čula i učiniti da svet postane vaš beskrajni poligon za zabavu.

Zaronite u svet optimizma uz prepoznatljivu energiju Somersby-a, doživite vrtlog nesputane strasti i saznajte zašto je Somersby broj jedan u svetu među sajderima.

Oslobodite svoju pozitivnu energiju uz dva nova Somersby ukusa - Passion Fruit & Orange.jpg
Promo