Marilyn Monroe govorila je da su najbolji ženini prijatelji – dijamanti. Za neke druge, to su bile cipele, torbe, ili mala crna haljina (hvala, Audrey)… Ali zašto to ne bi bili automobili - pitanje je koje postavlja današnja emancipovana žena. U to ime, posetili smo novootvoreni The BMW Store u Galeriji Beograd, koji se prostire na neverovatnih 500m² i pruža jedinstveno premijum iskustvo.

2.jpg
Promo 

Besprekoran ugođaj po najvišim BMW standardima

Novi The BMW Store namenjen najekskluzivnijim, novim modelima iz BMW ponude, gde ćete moći da se informišete o elektrifikaciji, ali i da konfigurišete vozilo uz pomoć prodajnog savetnika i „virtuelnu realnost“ kako biste imali što verniji prikaz automobila po svom ukusu.

3.jpg
Promo 

Ugođaj je dodatno upotpunjen modernim enterijerom i toplom atmosferom koja omogućava da se osećate kao u svom domu. Pa tako, uživajući u svojoj kafi iz BMW bara u udobnoj BMW dnevnoj sobi, možete posvećeno kreirati svoj novi BMW ili MINI automobil, koji će pratiti vaš jedinstveni stil i individialnost.

4.jpg
Promo 

Pored premijum automobila, selektovane su i originalne kolekcije atraktivnih aksesoara, opreme i odevnih predmeta sa kojima ćete ostaviti snažan utisak gde god da se pojavite, baš kao i BMW i MINI modeli koji samouvereno osvajaju ulice.

5.jpg
Promo 

ELLE WISHLIST:

6.jpg
Promo 

Ukoliko želite da obradujete drage osobe poklonom za posebne prilike, onda ste na pravom mestu, jer ćete u The BMW Store-u pronaći kacige, novčanike, rokovnike, priveske za ključeve, majice, torbe i jakne koje će zasigurno pronaći posebno mesto u srcima strastvenih ljubitelja brenda BMW.

7.jpg
Promo 

Ekskluzivni BMW X5 i BMW Connected Drive

Otvaranje novog BMW salona u Galeriji ispraćeno je i premijernim predstavljanjem ekskluzivnog modela BMW X5 koji je najpopularniji SUV automobil kod nas. Reč je o modelu koji je lider u svojoj klasi, a u novoj verziji dolazi sa modernizovanim dizajnom eksterijera, kao i sa najsavremenijim enterijerom koji zadovoljva potrebe i najzahtvenijih vozača.

8.jpg
Promo 

Pravu atrakciju predstavlja i BMW Connected Drive – inovativni concept korišćenja vozila, koji je od sada dostupan i u Srbiji. Putem „My BMW“ aplikacije BMW Connected Drive omogućava niz pogodnosti za vozača kroz Comfort, Security & Safety i Entertainment segmente.

9.jpg
Promo 

Otvaranjem The BMW Store-a, kupovina automobila postaje jedinstveno iskustvo usredsređeno na vaše potrebe i pruža istinski užitak zbog kojeg ćete se osećati posebno. Zato preporučujemo novi BMW salon kao nezaobilaznu „Pit Stop“ stanicu tokom narednog shopping-a u Galeriji.