Stigao je novi ukus koji će zadovoljiti i najzahtevnija nepca - PlazMix Choco Crisps. Hrskavi komadići Plazma keksa, crne čokolade i hrskavih čoko kuglica, savršena su kombinacija koja će vas osvojiti već na prvi zalogaj.

Bilo da ste u pokretu, pravite pauzu ili vam je potrebna užina, PlazMix će vam pružiti neophodnu dozu energije i inspiracije onda kada vam je najpotrebnija. Napravljen za svakodnevno uživanje i uzbudljive avanture, PlazMix Choco Crisps on the go pakovanje idealno je za sve sladokusce u pokretu. Kada želite da podelite trenutke uživanja u slatkom i hranljivom obroku sa prijateljima ili porodicom, tu je i PlazMix Choco Crisps family pakovanje.

Pored novog PlazMix Choco Crisps ukusa, vaš dan možete da započnete i hranljivom kombinacijom najukusnijih komadića omiljenog keksa sa malinom i crnom čokoladom ili lešnika u kombinaciji sa crnom čokoladom.

PlazMix dolazi u manjem pakovanju koji je vaš idealni saputnik kojeg uvek i svuda možete poneti sa sobom, kao i većoj ambalaži koje je namenjeno za celu porodicu i uživanje u toplini doma.

Inovativno i atraktivno on the go pakovanje nesmetamo staje u vašu putnu torbu ili tašnu, a trio miks ukusa postaće vaša mala, slatka navika za neodoljivi obrok bez imalo muke, jer je jednostavna i laka za pripremu. Nađite adekvatnu posudu, odaberite PlazMix ukus po svojoj meri, svemu dodajte mleka i uživajte!

Ne propustite priliku da probate novi PlazMix ukus Choco Crisps i doživite čaroliju koju Plazma donosi sa svakim zalogajem. I zato PlazMix spremi i dan pokreni!