Jesen je uvek bila asocijacija na nove početke: septembar kao mesec početka nove školske godine, oktobar za početak novog semestra na fakultetima, a kada smo stekli i diplome kojima smo težili, ovaj period godine ostao nam je u glavi kao idealan za započinjanje novih projekata, a zašto ne i novih poslova. 

U digitalno doba, srećni smo što velike platforme umeju da prepoznaju značaj online kulture, te je tako Infostud kao najposećeniji sajt za traženje poslova organizovao online sajam poslova, koji je u prva tri dana posetilo više od 100 000 ljudi.

A jedna od kompanija na sajmu je i Wireless Media, kompanija poznata kao SAP partner koji intenzivno radi na tehnologiji za unapređenje poslovnih procesa. Akcenat je stavljen na SAP SuccessFactors i SAP Commerce Cloud, koji nude rešenja za upravljanje ljudskim resursima i talentima, kao i omogućavanje besprekornog, personalizovanog korisničkog iskustva koje pomaže povećanje lojalnosti i prometa kupaca!

Veliki Regionalni sajam poslova počeo je u utorak 24. oktobra sa ponudom od preko 1000 oglasa raspisanih od strane preko 150 kompanija iz celog regiona, od kojih je čak polovina poslova ponuđena od strane poslodavaca u Srbiji. 

Sem razgledanja ponude i konkurisanja na poslove, svi kandidati su tokom posete sajmu imali priliku da prvo porazgovaraju sa predstavnicima kompanija putem chat opcije i na taj način dobiju više informacija kako o trenutnim tako i o budućim potencijalnim ponudama od strane poslodavaca izlagača.

Sajam je koncipiran u 5 tematskih celina spram industrije poslovanja: Usluge, Trgovina, Proizvodnja, IT i Startuj kapsula namenjena mladima koji tek prave prve korake na tržištu rada. Ponuda poslova je šarenolika, a najviše raspisanih oglasa se beleži u polju prodaje i IT-ja. Pored njih priliku za zaposlenje imaju i svi oni koji posao traže u oblastima poput administracije, zdravstva, finansija, mašinstva i logistike, pripreme hrane ili ugostiteljstva.

Za sve one koji su u potrazi za novim zaposlenjem sajam je otvoren sve do utorka 31. oktobra i dostupan je svima na adresi http://regionalnisajamposlova.com/rs/.