Veliki Regionalni sajam poslova traje još danas i svim posetiocima nudi više od 1.000 oglasa, koje su raspisale kompanije iz regiona. Polovina njih je iz Srbije, dok je preostalih 75 iz regiona.

Sajam je počeo u utorak 24. oktobra, a za prva tri dana posetilo ga je preko 100.000 ljudi u Srbiji. Učestvuje preko 50 poslodavaca iz Srbije, raspoređeni u 5 tematskih kapsula: Usluge, Trgovina, IT, Proizvodnja i Startuj kapsula namenjena mladima.

Ako je IT vaš izbor, Wireless Media je kompanija koja se takođe predstavlja na sajmu, a mnogi je već prepoznaju kao lidera tehnoloških inovacija i SAP partnera. Ne propustite šansu da saznate više o kompaniji, ali i rešenjima SAP Success Factors i SAP Sales Cloud, koja na cloud tehnologiji nude unapređeno iskustvo u upravljanju ljudskim resursima i povećanju lojalnosti i prometa kupaca!

Sajam se održava online i prilika je da se povežete sa raznovrsnim kompanijama, saznate o njihovim poslovnim prilikama i ostvarite svoje profesionalne ciljeve. Takođe, pruža mogućnost prisustvovanja vrednim vebinarima koji će vam pružiti korisne informacije i savete o različitim aspektima karijere.

Sve informacije dostupne su na sajtu Regionalnog sajma poslova, kome možete pristupiti ovde.