Verujemo da će sam naslov privući pažnju dece devedesetih jer svi znaju kolika privilegija je bila, svojevremeno, imati telefon na preklop. Sklopivi telefoni su bili deo pop kulture i krasili su kadrove nekih od omiljenih filmova i muzičkih spotova iz tog perioda. Bilo da su prikazivali deo jednog poslovnog dana na Wolf Stritu u istoimenom filmu, srednjoškolske elite na Beverlly Hills-u Clueless ili sajber eksperata u distopijskom društvu Matrix-a, jedno je zajedničko – svi su ga želeli i on je bio statusni simbol.
Osim činjenice da je dizajn prilagođen svim ciljnim grupama, simbolično je predstavljao i moćan uređaj koji daje pravo na izbor i slobodu jednostavnim pokretom zaklapanja telefona.

Kako se trendovi ciklično menjaju, tako i nekadašnji dolaze na red. Kada govorimo o aspektu mode, to je makar jednostavno, jer pojedinu stvar možete naslediti od generacija unazad, a kada govorimo o tehnologiji i pomenutim telefonima, ovo bi bio malo teži scenario, s obzirom na to da se industrija menja i da je tehnologija sve sofisticiranija, što odgovara na potrebe korisnika. Velike kompanije su prepoznale momenat vraćanja ovog trenda i među generacijom Z i samim tim kreirale sklopive telefone koji nam se jako dopadaju.

Danas ćemo posebno istaći jedan, jer, osim atraktivnog dizajna, predstavlja izuzetan uređaj koji se sa razlogom nalazi u centru pažnje, a to je HONOR Magic V2. Ovaj uređaj predstavlja savršen spoj tehnologije i mode što rezultira elegantnim dizajnom, ali i odličnim performansama, a u nastavku ćemo vam otkriti šta je to što baš njega diferencira na tržištu.

HONOR uspešno planira da postane lider na tržištu savitljivih telefona, i u Kini im je strategija prilično urodila plodom, s obzirom na to da je HONOR Magic V2 trenutno najprodavaniji savitljivi telefon na kineskom tržištu. Međutim, šta je to što pruža liderstvo kompaniji HONOR kada pričamo o ovom proizvodu? Vrhunska tehnologija koja će zavrediti vaše poverenje!

Da li ste znali da je ovaj telefon moguće koristiti čak 10 godina, i to u slučaju da svakog dana telefon zaklopite i rasklopite čak 100 puta u toku jednog dana?

HONOR Magic V2_2.jpg
Honor 

Istina je, HONOR je dizajnirao uređaj koji se može sklopiti do 400.000 puta i još uvek funkcionisati kao prvog dana kada je izvađen iz kutije. Za ove performanse je zadužena zvezda komponenta, savitljiva šarka koja predstavlja okosnicu uređaja i određuje koliko će se glatko telefon sklapati i koliko je izdržljiv. Trajnost šarke nije samo zahtev, već dokazana činjenica, podržana SGS sertifikatom koji svedoči o njenoj sposobnosti.

Nažalost, ova komponenta je nepravedno stavljena u drugi plan, a od nje zavise brojni faktori - ispravnost ekrana i savršeni prelaz sa manjeg na veći, nezgrapnost telefona. Prepoznavši važnost iste, HONOR koristi ovu tehnologiju i beleži besprekorno korisničko iskustvo. Kod modela Magic V2, šarka predstavlja jedan od glavnih benefita.

Osim aspekta izdržljivosti, ovaj model krasi prijemčiv dizajn, ali i neverovatna lakoća koja pruža osećaj držanja regularnog telefona u ruci. Magic V2 je najlakši i najtanji pametni telefon koji se sklapa ka unutra koji je HONOR do sada predstavio, težak samo 231g i debeo svega 9.9mm kada je sklopljen. Ni to nije slučajno, s obzirom na to da je šarka izrađena od super- laganog titanijuma. Kombinacija super-laganog titanijuma i HONOR čelika rezultira šarkama koje nisu samo izdržljive, već i izuzetno pouzdane.

Iz svega navedenog dolazimo do zaključka da nas jako raduje činjenica da su savitljivi telefoni u trendu, ali i da ćemo na raspolaganju imati modele koji će u potpunosti odgovoriti na sve naše potrebe. Tu potrebu je prepoznao HONOR koji, ne samo da učestvuje u savitljivoj revoluciji, već je predvodi.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.