Moramo priznati još uvek nas nije uhvatila praznična euforija, ali ovaj vikend je za nas poseban jer se šetamo tačno godinu dana i ovaj prvi mali jubilej zaslužuje posebnu šetnju, a Beograd kao da nas je čuo (svi jubileji ovog vikenda su slučajni i ništa nije slučajno)... Krenite sa nama!

Vikend počinjemo već u petak na plesnom podijumu i to na jednoj od naših omiljenih tematskih žurki, pogađate...Yugo wave je u KC gradu. I to nije jedini povod, jer ekipa Yugo wave-a obeležava svoj peti rođendan! Kako sami kažu, očekuju nas domaći disko biseri, moćni zvuci sinta, VJ vragolije i svi marš na ples!

U subotu, veliki jubilej i velika žurka koja će okupirati sve prostorije kluba Drugstore! Reč je o 15. godina Kišobran žurki i ujedno (na veliku žalost svih nas) i poslednjoj. Od 2008. godine organizovano je preko 100 žurki na kojima je nastupilo oko 250 bendova i didžejeva iz zemlje i inostranstva. Impresivne brojke, a ništa manje ne očekujemo od provoda u subotu, gde će pored Kišobran didžejeva nastupiti i bend KOIKOI, reper Rouzi, didžejevi Feloneezy, Stevie Whisper, Phillie P, Little Lu, Sergej Krstić, kao i DJ kolektivi Disko Buvljak, Ghetto University i Urban Farming. Vidimo se u Drugstore!

Nedelju (a i dobar deo subote) smo odmah rezevisali kada smo videli prvu objavu Kuće umetnica kako najavljuju pop up & friends bazar u organizaciji dizajnerke Ane Popović. Na bazaru će biti 10 različitih izlagača svaki dan gde možete kupiti stvarčice, sitnice i bitnice od cipela, torbi, nakita, keramike, garderobe, printova, majica, umetnosti, kolača..a ceo događaj je zamišljen kako one kažu Pravi mali festival dizajna & prijateljstva! Mi smo unapred oduševljeni, a posebno se radujemo Bura bonaci koja nam u decembru donosi more u Beograd.

Do sledeće vikend šetnje...
Milica Golubović

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.