Tržni centar BIG FASHION je 9. i 10. decembra ugostio zimsku Sensa Piazzettu sreće! Tokom subote i nedelje posetioci su imali prilike da se upoznaju i druže sa Sensinim saradnicima, predavačima i izlagačima, te uživaju u fantastičnim aktivnostima za telo i dušu.

Mogli su da nauče sa instruktorima iz Holističke akademije Maya kako da pravilnije dišu i kako se izvodi joga na stolicama. A u nedelju su sa Tijanom Rakovac mogli da se upoznaju sa tehnikama koje će im očuvati mladolikost uz Jogu lica.

80975.jpg
Uroš Arsić 

Tokom dva dana nas je kroz predele naše duše na radionicama crtanja fraktala zatvorenih očiju vodila Ljiljana Nestorović, multimedijalna umetnica i art-terapeutkinja, autorka programa SFN.

80966.jpg
Uroš Arsić 

Pored joge i fraktala, svi koji su tokom vikenda došli u tržni centar BIG FASHION mogli su i da popričaju sa nutricionistkinjom Ivanom Mišić o načinima da poboljšaju svoju vitalnost, a u nedelju je sa njima bio i dr Boško Hristić na radionici pulsne dijagnostike.

Bajkovitoj atmosferi i čaroliji je doprinela i radionica "Magija bilja i izrada kadilica" čarobnog Gaia studia, a čarobnim štapićem je zamahnula i Sara Petrović na konsultacijama "Energija i boja kristala" na kojoj su svi zainetersovani mogli da otkriju koji je kristal baš po njihovoj meri i energetskom zapisu.

80971.jpg
sensa 

I naravno posebna poslastica za sve ljubitelje astrologije su bile konsultacije sa astrološkinjom Sandrom Ristić na kojima su mogli da saznaju kako će planete plesati za njih tokom narednog perioda. Ipak ni tu nije bio kraj Sensinoj magiji jer su posetioci mogli da saznaju i šta za njih šapuću Oracle karte sa Sarom Petrović!

80970.jpg
Uroš Arsić 

80976.jpg
Uroš Arsić 

Sensa Piazzettu sreće su dodatno obogatili i naši izlagači u Expo zoni: Vivaseed, Makac, Royal balm - prirodna kozmetika, Naša granola.

80981.jpg
Uroš Arsić 

80980.jpg
Uroš Arsić 

80969.jpg
Uroš Arsić 

80973.jpg
Uroš Arsić 

80964.jpg
Uroš Arsić 

80977.jpg
Uroš Arsić 

80961.jpg
Uroš Arsić