Koliko ste puta čuli da je ljubav jaka pokretačka snaga? A koliko puta ste se i sami uverili u to?

Ljubav je ono što nas inspiriše; što nam daje snagu i motivaciju; što nas vodi i usmerava; što nam je iskonski potrebno.

Kao osnova svega što je u životu lepo i važno, ljubav se suptilno, ali odlučno nametnula kao tema četvrte SUPERHERO kolekcije kompanije Mastercard i udruženja NURDOR. Simbolično je predstavljena kroz inspirativne stihove o ljubavi koje je napisao naš talentovani muzičar Kendi, a koje ćete sasvim sigurno želeti da ponesete sa sobom gde god da krenete.

“Danas samo bih ljubav”, “Prava ljubav se lako nosi” i “Ljubav dolazi u svim bojama” neke su od poruka koje krase nove majice i dukseve, te podsećaju na univerzalnu važnost ljubavi na koju često umemo da zaboravimo zaokupljeni svakodnevnim brigama. Pored majica i dukseva, kolekcija inspirisana uličnom modom po prvi put uključuje i jedan modni dodatak, ceger.

Kao i do sada, izradi kolekcije posvećena je velika pažnja, te je za materijal odabran organski pamuk. Dizajn ovih jednostavnih, ali efektnih komada potpisuje Lidija Milovanović, art direktorka agencije McCann Beograd, koja je na odličan način ispratila Kendijeve stihove.

Četvrta Superhero kolekcija kompanije Mastercard i udruženja Nurdor
Promo 

SUPERHERO kolekcija dostupna je na www.superhero.rs platformi, a sve prikupljene donacije namenjene su izgradnji nove, najveće do sada Roditeljske kuće za smeštaj dece obolele od malignih bolesti i njihovih roditelja, dok su na lečenju u Beogradu. Za sada, prikupljeno je preko sedam miliona dinara što predstavlja značajni finansijski doprinos važnim inicijativama koje NURDOR, kao organizacija od nacionalnog značaja, sprovodi.

Četvrta Superhero kolekcija kompanije Mastercard i udruženja Nurdor
Promo 

Donacijom naznačenog iznosa dobićete određeni komad iz najnovije SUPERHERO kolekcije, a osim na ovaj način, izgradnju NURDOR Roditeljske kuće možete podržati i jednokratnim ili ponovljenim donacijama, isključivo online, putem platnih kartica.

Neka vas ljubav inspiriše i pokrene da pomognete i podržite, da činite dobra dela baš kao pravi superheroji!