SAE Institut Beograd deo međunarodne mreže fakulteta iz oblasti digitalnih medija koje obuhvata audio inženjering, filmsku digitalnu produkciju, web&multimediju i 3D animaciju najavio je navedene kurseve za proleće 2012. godine po veoma pristupačnim cenama. Ipak, najviše pažnje izazvala je nova grupa kurseva iz oblasti web dizajna i jedinstveni kurs na ovim prostorima "Zvuk za video igre"

"Ovaj fantastični kurs vodi polaznike korak po korak, kroz kompletnu produkciju zvuka koristeći posredničke softverske alate i endžine za igre. Polaznici će po prvi put u Srbiji, imati prilike da nauče kako da planiraju i kreiraju interaktivnu muziku, zvuke i glasove i konačno ih čuju na delu u pravoj video igri", kaže šef audio katedre prof. Darko Veličovski.

SAE kursevi su namenjeni onima kojie žele da svoje ideje sprovedu u konkretne projekte po svetskim standardima. Kursevi traju od šest do dvanaest nedelja, a program se odvija kroz praktičan rad na savremenoj opremi i softverima. Predavanja vrše vrhunski profesionalnci dugogodišnjeg radnog iskustva, a nakon završenog kursa polaznici će posedovati praktične veštine i priznati SAE sertifikat.

Opis i termine svih SAE kurseva možete pronaći na sajtu www.belgrade@sae.edu ili pozovite broj telefona 011/26-26-632.