Umetnost u svetu tehnologije: Samsung The Frame

Ovaj televizor predstavlja najnoviju verziju jednog od najhrabrijih eksperimenata industrije: u pitanju je uređaj koji je smešten između tradicionalnog televizora i umetničke instalacije u 4K rezoluciji.

Samsung

Priprema za jesen donosi nova pravila u uređenju prostora – detaljno se čisti prostor, sređuje se garderober, menja se sama atmosfera i enterijer kako bi se dom uklopio u hladnije dane koji nas očekuju. Kada je u pitanju promena enterijera, kreativnost i maštovitost su neophodne, ipak, ukoliko se odlučite za jedan mali korak, na pravom ste putu. U pitanju je ulaganje u novi TV uređaj koji će u vaš dom doneti ne samo vrhunsku tehnologiju, već i dozu umetničke elegancije.

Ukoliko ste poželeli da spojite ljubav prema umetnosti i tehnologiju, Samsung The Frame TV može biti odličan dodatak vašem prostoru. Evo i šta ga čini jedinstvenim…

The Frame: Louvre u vašem domu

Ovaj televizor predstavlja najnoviju verziju jednog od najhrabrijih eksperimenata industrije: u pitanju je uređaj koji je smešten između tradicionalnog televizora i umetničke instalacije u 4K rezoluciji.

Dizajniran da izgleda kao tanak okvir za sliku, ovaj elegantan i moderan televizor savršeno će se uklopiti u vaš enterijer i obogatiti vaš dom. Ovaj Samsung televizor, predstavlja revoluciju u svetu televizora jer spaja vrhunsku sliku i zvuk sa mogućnošću oživljavanja poznatih umetničkih dela u 4K rezoluciji. Matirani ekran omogućuje vam uživanje u sadržaju bez ometanja refleksije, pružajući jasan prikaz i autentične teksture umetnosti.

Najbolje od svega je što u umetničkoj prodavnici postoji izbor od preko 2500 umetničkih slika i fotografija iz svetski poznatih institucija. Od neprevaziđenih klasika do modernih remek-dela, bogat izbor je riznica za kreiranje sopstvene, kućne umetničke galerije.

Takođe, debele ivice uređaja, poput okvira slike, dodatno naglašavaju umetnički stil. Boju i stil okvira možete prilagoditi svom estetskom osećaju i prepustiti se atmosferu koju ste sami stvorili.

Dimenzije The Frame-a su 32.8x57.4x1 inča (HWD), težak 49.4 kg, što ga čini standardnom veličinom televizora, ali oko 45% tanjim od prethodnih verzija.

Samsung 

Dinamičan zvuk koji prati svaku akciju

The Frame televizor podiže audio doživljaj na novi nivo sa svojom Object Tracking Sound Lite tehnologijom (OTS Lite), pružajući dinamičan zvuk koji prati akciju na ekranu. Ovo omogućava korisnicima da potpuno urone u svaki trenutak omiljenih filmova i serija. Uz 3D surround zvuk i vrhunski audio kanal, svaki detalj zvuka dolazi do izražaja, stvarajući prostor za nezaboravno audio iskustvo.

Dodatno, Q-Symphony tehnologija omogućava da televizor i soundbar rade sinhronizovano, stvarajući harmoničan zvuk koji ispunjava prostoriju. Sve ovo čini The Frame televizor ne samo vizuelnom već i audio revolucijom u domu, spajajući vrhunski dizajn sa naprednim tehnologijama za potpun užitak.

Samsung 

Zagarantovana privatnost

Privatnost je ključna sa Samsung Knox sigurnosnim rešenjem na televizorima. Osećajte se opušteno uz višeslojnu zaštitu podataka, uključujući PIN kodove i lozinke. Čak su i vaši kućni IoT uređaji koji su povezani na TV zaštićeni i sigurni.

Samsung 

Još jedan razlog za kupovinu

S obzirom na to da je do kraja septembra (ili do isteka zaliha) u toku promocija koju nudi kompanija Samsung, uz TV možeš dobiti mnogo više. Ukoliko se odlučiš za TV manji od 55" na poklon dobijaš Galaxy Fit3, a uz TV od 65" do 77" dobijaš Galaxy Fit3 i dodatan poklon Galaxy Buds FE. Izaberi TV uređaj od 83" i više i dobijaš čak 3 poklona: Galaxy Fit3 + Galaxy Buds FE + Galaxy A55 5G.

Više o samoj promociji možeš pronaći na linku: https://www.samsung.com/rs/offer/back-to-school-with-tv-gifts/.

Detaljan pregled karaktersitika Samsung The Frame televizora nalazi se ovde: https://www.samsung.com/rs/lifestyle-tvs/the-frame/ls03d-43-inch-black-qe43ls03dauxxh/.

Samsung