Pitate se gde je sledeća hot destinacija za odmor i uživanje? Konsultovali smo se sa urednicom AFAR travel magazina, Julia Cosgrave kako bismo dobili iscrpne informacije o fantastičnim destinacijama, koje još uvek nisu na usijanom radaru must visit destinacija- ali ne sumnjajte da će uskoro postati veoma popularne!

A BRAZILIAN GETAWAY

Trancoso, Brazil

“Sledeće godine, sve oči biće uprte u Brazil kada Rio bude domaćin Olimpijade. Trancoso je odlična destinacija, uglavnom nepoznata mnogim ljudima. Ono će posebno biti interesantna turistima koji su u potrazi za oazom mira.”

Highlights: Glamurozna, osamljena plaža sa palmama je mesto kao stvoreno za odmor i uživanje. Pored Tuluma, Trancoso je često omiljena destinacija za snimanje raznih modnih setova. 

ICEBERG EXPLORATION

Newfoundland and Labrador Canada

Ovaj region Kanade pruža pravu avanturu putnicima koji vole da istražuju okolinu i uživaju u pravim divljinama. Imaćete priliku da vidite brojne ptice selice i kitove, kao i hiljade ledenih bregova koji plutaju vodom. 

Highlights: Jahta serene će vas provozati čitavim Iceberg Alley. Ovo je idealan način za ponovno povezivanje sa prirodom.

NORWEGIAN VIBES

Oslo, Norway

Oslo je idealan grad za putnike koji vole kulturu. On pruža uvid u daleku istoriju Vikinga, ali i užitak u nordijskoj hrani. Takođe, imaćete priliku i da se oprobate u planinarenju.

Highlights: Savršen balans šopinga, restorana, istorije i sportskih aktivnosti- sa mnogim slikovitim i magičnim rutama puta!

DOWN SOUTH

Nashville, Tennessee, USA

Da, još uvek postoje fantastični ritmovi muzike koji vladaju na ovom podneblju, ali bogata trpeza i ispijanje koktela je novi vid užitka, koji turisti obožavaju.

Highlights: Savršena ravnoteža čuvenih, ronilačkih klubova i tradicionalne kuhinje- plus country muzike.

LUXURIOUS ESCAPE

Myanmar

Ovaj grad je otvoren za posetioce iz celog sveta, tek pre nekoliko godina. Myanmar se nalazi na vrhu must visit places liste pa bi trebalo da iskoristite obilazak ovog grada, pre nego što se lanci ponovo zaključaju.

Highlights: Fantastični hramovi i pagode iz 11. veka i vrhunska kuhinja, u zemlji koju je moguće posetiti nakon 50 godina diktature. So interesting!

SOUTH AMERICAN FLAIR

Quito, Ecuador

Ovaj ekvadorski grad treba svima da bude na radaru: prepoznatljiva kolonijalna arhitektura je veoma dobro očuvana! Odmah izvan grada, šetnja i zip lining spuštanje na sajli predstavljaju nezaboravno iskustvo za avanturiste.

Highlights: Neverovatna arhitektura i prelepi pejzaži prirodnih lepota, vodapadi, vulkanske erupcije i obilje aktivnosti na otvorenom.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija