Ako ste u potrazi za savršenim prolećnim odmorom, ostavite svakodnevicu za sobom i odaberite za sebe samo najbolje. Ako ste još pri tome hedonista i želite da se opustite daleko od gradske vreve, oduševiće vas izuzetna wellness ponuda, izvrsna kuhinja te mnoštvo dodatnih sadržaja ovog luksuznog hotela svetski poznate grupacije Kempinski. 

Započnite vaše bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja u centru Energy Clinic Carolea Spa, koji svoj koncept bazira na zdravlju i opštoj dobrobiti, nudeći pomlađujuće tretmane i usluge ličnog trenera te luksuznu kozmetiku.

U bogatoj ponudi posebno se ističu hammam ritual, tradicionalne masaže Dalekog istoka te tradicionalne tehnike isceljivanja tradicionalne kineske medicine. Gostima su bez doplate na raspolaganju brojne saune i parno i rimsko kupatilo, prostori za opuštanje s vodenim krevetima i grejanim ležaljkama, kao i zatvoreni bazen i fitness-studio.

Restorani Dijana i Kanova promovišu simbiozu hedonizma i zdrave, uravnotežene ishrane kroz posebno osmišljene jelovnike i promocije. Tako tokom određenih razdoblja u aprilu možete iskoristiti posebnu promociju od 20% popusta na celokupnu à la carte ponudu restorana Dijana, uključujući i pića.

Prilika je to za mnoge da uživaju u blagodatima istarske i mediteranske kuhinje i okrepe nepce ukusima jedne od najzdravijih i najcenjenijih svetskih kuhinja u interpretaciji visoke gastronomije.

Jelovnici su sezonskog karaktera, upotpunjeni začinima iz sopstvenog hotelskog vrta te svežim namirnicama iz regije, kao što su sveža jadranska riba, istarske divlje šparoge, tartufi, istarski pršut, domaći sirevi, meso istarskog boškarina, maslinovo ulje i mnoge druge.  

Upotpunite svoj doživljaj odabirom jedne od elegantnih soba ili apartmana, koje raspolažu prostranim balkonima ili terasama.  Ili odaberite poseban trodnevni aranžman za prolečni odmor od 21. aprila do 4. maja 2016.

Aranžman uključuje smeštaj, bogat Kempinski gourmet doručak, ulaz u Energy Clinic Carolea Spa, uključujući korišćenje sauna, unutarašnjeg bazena i fitness studia, Wi-Fi internet i PDV. Cena za dvokrevetnu sobu počinje od 155 EUR za jedno noćenje. 

O Kempinski Hotelu Adriatic

Lako dostupan automobilom iz mnogih evropskih metropola, Kempinski Hotel Adriatic otvorio je svoja vrata u avgustu 2009. kao prvi hrvatski luksuzni golf i spa resort s pet zvezdica na moru.

Smešten nedaleko od Umaga, hotel nudi prekrasan pogled na hrvatsku, slovensku i italijansku obalu te na bele vrhove Alpa. Raspolaže sa 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, dva elegantna restorana, tri bara, spa centrom veličine 3000 kvadratnih metara, teretanom, dečjim Kempi Klubom, privatnom kapelom okruženom mediteranskim vrtom, plažom, raznovrsnim konferencijskim sadržajima u hotelu i u posebnom konferencijskom centru smeštenom na samoj morskoj obali. U sklopu resorta nalazi se i Golf Klub Adriatic, prvo istarsko takmičersko golf igralište s 18 polja.

O Kempinski Hotels

Ime Kempinski ponosno nosi rastuća kolekcija istaknutih hotela i odmarališta širom sveta. Kao najstarija evropska hotelska grupacija, osnovana 1897. godine, Kempinski je izgradio svoj ugled na uverenju da su ekskluzivnost i individualnost ključni elementi istinskog luksuza. Iz godine u godinu, s otvaranjem novih hotela i odmarališta u Europi, na Bliskom istoku te u Africi i Aziji, raste i broj gostiju koji cene navedene odlike.

Kempinski je jedan od osnivača Global Hotel Alliancea (GHA), najvećeg svetskog udruženja nezavisnih hotelskih brendova. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija