Na samo 45 minuta leta ili oko 8 sati vožnje iz bilo kog dela regije, ovaj diskretni div luksuznog turizma neće razočarati ni najprobirljivije putnike koji tragaju za klasičnom lepotom vrhunskog hotelijerstva. Ovog proleća dostupan po posebnoj ponudi za državljane i rezidente zemalja Zapadnog Balkana.

Ova uspešna hotelijerska priča je kreirana fuzijom najboljih elemenata ovog podneblja: arhitekture koja slavi venecijansko nasleđe Boke Kotorske i diskretnog nautičkog dizajna po uzoru na slavnu prošlost bokeškog pomorstva. Ovi detalji upućuju i na sadašnjost i budućnost Porto Montenegro-a kao glamurozne marine za mega jahte, kosmopolitskog duha Boke Kotorske i srdačnog crnogorskog gostoprimstva. 

Elementi lokalne kulture sadržani su u usluzi po meri gosta koja je suština filozofije lanca Regent Hotels & Resorts i principa „kreiranja uzvišenih doživljaja“. Svaki zaposleni hotela neguje ovaj pristup kako bi se potrebe i želje gostiju predvidele, te na taj način omogućilo da odmor gostiju protekne harmonično.

''Retkost na koju smo svi ponosni je istinska harmonija pejzaža i zdanja hotela krunisana uslugom po meri gosta'' navode iz ovog lanca hotela.

Ovog proleća, pravo je vreme za jedinstveni doživljaj i odmor koji ste dugo priželjkivali.