Smešten na ulazu u Bokokotorski zaliv, idilični “fjord” na Jadranu, One&Only Portonovi u Crnoj Gori je dragulj nove evropske rivijere. Okružen skrivenim plažama, bajkovitim ostrvima i srednjovekovnim gradovima, boravak u One&Only Portonovi rizortu nudi odmor na obali mora, restorane svetske klase i pionirski wellness.

Smenom godišnjih doba One&Only Portonovi se pretvara u zimsku čaroliju, sa toplim kaminima u svakoj prostoriji kao odjekom crnogorske tradicije okupljanja oko ognjišta. U ponudi je i mnoštvo luksuznih aktivnosti prilagođenih hladnijim mesecima, od puta zdravlja i wellness-a, do kulinarskih avantura i izleta do magičnih mesta koja okružuju rizort.

PN_PrivateHomes_Lifestyle_Day2_Villa_Entrance_Silhouette_Her_3110_MASTER_Small.jpg
One&Only Portonovi 

ISKUSTVO ZIMSKOG WELLNESSA

Za one koji žele da posvete svoj boravak ozbiljnoj zdravstvenoj reviziji, One&Only Portonovi je jedna od najsveobuhvatnijih wellness destinacija u Evropi. U svojoj potrazi za unapređenjem zdravlja i fitnesa, One&Only je ostvario saradnju sa globalnim pionirom u oblasti wellness-a, Chenot-om, kako bi kreirao novi Chenot Espace u One&Only Portonovi rizortu. Ovaj wellness centar na 4.000 metara² nudi gostima intenzivno i transformativno putovanje detoksikacije i resetovanja tela, zasnovano na renomiranoj Chenot metodi®.

Chenot Espace poseduje 27 soba za pojedinačne tretmane, i ekskluzivnu sobu za tretmane parova s đakuzijem. Dostupni su i posebni prostori za hidroterapiju i krioterapiju, sa dve zone za opuštanje, parnim kupatilom, saunom i zatvorenim bazenom. Petnaest soba i tri apartmana nalaze se odmah iznad spa centra, nudeći privatnost i laku dostupnost gostima koji ostaju na dužem programu. Dodatni sadržaji uključuju orijentalni hamam, kozmetičke tretmane, te frizerski salon i brijačnicu Barber&Blade.

Chenot_Hydro-Aromatherapy copy.jpg
One&Only Portonovi 

Osnovni program Henrija Šenoa (Henry Chenot), Advanced Detox, sastoji se od specijalizovanih medicinskih konsultacija, naprednih dijagnostičkih testova, plana ishrane zasnovanog na biljkama i ciljanih terapeutskih tretmana, sa ciljem da se podstakne dubinsko pročišćavanje i detoksikacija organizma. Ceo program je naučno osmišljen za povećavanje vitalnosti gostiju i njihovo optimalno zdravlje. Fundamental Detox je strateški prateći program za one koji su već prošli naprednu detoksikaciju u poslednjih šest meseci i želeli bi zadržati njen učinak. Oba programa traju po šest dana.

Tokom zimskih meseci, gosti takođe mogu da odaberu posebni četvorodnevni Chenot program De-Stress & Recharge koji za cilj ima da stimuliše oporavak tela te obnovi vitalnost i nivoe energije. Specijalizovani medicinski stručnjaci procenjuju potrebe pojedinca i kreiraju personalizovani plan efikasnih tretmana koji uklanjaju stres i povećavaju energiju. Za one koji preferiraju kraće programe, gosti mogu birati sa opsežne liste tretmana od kojih se svaki zasniva na Chenot metodi®.

Chenot_Neurac Treatment.jpg
One&Only Portonovi 

Chenot Espace u One&Only Portonovi rizortu omogućava gostima da prilagode svoje iskustvo prema trajanju i programu. Sami ili uz partnera, mogu učestvovati u u režimima vežbanja i Chenot dijeti koja je posebno kreirana od strane Chenot nutricionista i u potpunosti je na diskreciji svake osobe. Za goste koji su manje skloni da se pridruže opsežnom, svakodnevnom programu, postoji i niz ugodnih estetskih iskustava, kao što su Chenot Detox masaža tijela ili Chenot Purifying Detox tretman lica.

Chenot_Energetic Massage.jpg
One&Only Portonovi 

ZIMA NA JADRANSKOM MORU

Sa svojim dramatičnim planinskim pejzažem i predivnom morskom obalom, Crna Gora je savršena tačka za otkrivanje zimskih čari Jadrana, istraživanje očaravajućih gradova sa UNESCO-ve liste, isprobavanje tradicionalne kuhinje ili obilazak Dubrovnika. Stručni tim One&Only Portonovi rizorta pripremio je veličanstvenu kolekciju zimskih aktivnosti za radoznale putnike: obilazak Perasta i Starog grada Kotora vodi do otkrivanja živopisnih delova Boke Kotorske i okolnog Mediteranskog fjorda; tura Skadarskog jezera uz degustaciju vina odvešće goste do jednog od najlepših i najautentičnijih nacionalnih parkova u Crnoj Gori, dok će ekskurzija do Dubrovnika gostima otkriti jedan od najlepših gradova na istočnoj obali Jadrana. Tura neotkriveni severom Crne Gore pruža slikovitu vožnju do Nacionalnog parka Durmitor, kanjona Pive i panoramskog pogleda na planinske pejzaže Durmitora, dok gosti mogu isprobati najbolje crnogorske specijalitete kroz budvanski kulinarski doživljaj.

One&Only_Portonovi_LIFESTYLE_DAY2_Hiking_Him_Her_StoneBeach_4380_MASTER_Small.jpg
One&Only Portonovi 

ZIMSKA GASTRONOMIJA

Za one koji više vole da se opuste i uživaju u hladnijim mesecima, One&Only Portonovi predstavlja gastronomsko utočište koje nudi ukuse Jadrana i prepoznatljiva kulinarska iskustva svetske klase. La Veranda je šampion domaćih sastojaka i stilova inspirisanih crnogorskom hranom, sa otvorenom kuhinjom i stanicama za kuvanje uživo. Vikendima Tapasake služi fuzionu kuhinju koja kombinuje ukuse inspirisane različitim svjetskim tradicijama, s posebnim fokusom na elemente Japana i azijskih kultura. Ovu vrhunsku kuhinju prati i revolucionarna miksologija, a centralni dio zauzimaju azijski kokteli i japanski sake u svojoj izvornoj formi. Smešten u lobiju, udoban Caminetti bar dočekuje goste privlačnom atmosferom i kaminima, sa prostranim pogledom na terasu, vrtove i more, uz jednako opsežnu listu pića. Ovde gosti mogu uživati u kuvanom vinu i dekadentnom izboru vrhunskih čajeva, ili učestvovati u kulinarskim poduhvatima uz kurseve kuvanja ili degustaciju vina i rakije u hotelskim restoranima.

One&Only_Portonovi_LIFESTYLE_DAY4_Live_Kitchen_Her_Him_20653_MASTER_Small.jpg
One&Only Portonovi 

KONFERENCIJE I DOGAĐAJI

One&Only Portonovi je savršena lokacija za proslave ili korporativne događaje, s izuzetnim izborom stilizovanih prostora. Veličanstvena sala Arena, kapaciteta do 120 gostiju, savršen je prostor za veće zabave, dok je Maska šik soba za sastanke uronjena u šarmantne police za knjige i arhitektonske akcente, podižući svaku konferenciju na viši nivo. Scena, prikladno nazvana zbog svojih upečatljivih, svetlih prozora koji uokviruju pogled na rizort, savršena je lokacija za sastanke odbora ili intimna druženja. Krunski dragulj One&Only Portonovi rizorta je Villa One – oaza s neometanim pogledom na Bokokotorski zaliv i vrhunskom privatnošću. Vila se može pretvoriti u ambijent iz snova za događaje, ugostivši do 30 gostiju za okruglim stolovima. Vila One ima tri spavaće sobe, privatni bar i prostrani vrt. Stručni tim u rizortu na usluzi je za pomoć u planiranju besprekornog korporativnog događaja ili usavršavanju bilo kog detalja za nezaboravnu proslavu.

One&Only_Portonovi_LIFESTYLE_DAY1_Lobby_Piano_Her_Him_9383_MASTER_Small.jpg
One&Only Portonovi 

Za više informacija i rezervacije možete posetiti www.oneandonlyportonovi.com.