Otkrijte pravu prirodu uživanja, prepušteni autentičnom okruženju koje vas poziva na relaksaciju. Otkrijte luksuz koji se živi i sjajni Grand Kopaonik, koji sa svojim spa paketima vešto odgovaraja na potrebu za iskustvima koja donose pravu dozu odmora i beg od brzog ritma koji čini vaš svaki dan. Sa lakoćom ćete se prepustiti taktilnim užicima za sva vaša čula kroz luksuzne SPA&WELNESS sadržaje, poput zatvorenog i otvorenog bazena sa toplom vodom i najlepšim pogledom na planinske vrhove, relax lounge-a, sauna i turskog kupatila. Zadovoljni što ste sebi dozvolili poseban trenutak, udahnućete ga duboko i prepustiti se prefinjenim SPA ritualima inspirisanim duhom Kopaonika. Iskusni tim zadužen za relaksaciju, negu duha i tela u komforu autentičnog prostora koji ovaj hotel nudi, poželeće vam najsrdačniju dobrodošlicu. Kombinacija idilične, netaknute prirode i tretmana specijalno kreiranih po meri pojedinca, zahvaljujući spa laboratoriji koja na licu mesta čini čuda za vas, učiniće da zaboravite na stresnu svakodnevicu.

Grand Kopaonik_Spa_Wellness centar_fotografija 6(1).jpg
Grand Hotel Kopaonik 

Mogućnost da izrazite sve posebnosti sopstvenog ukusa i da se prepustite uživanju koje kao da je izašlo iz vaše mašte ono je što karakteriše jedinstven pristup Ether SPA&Welness centra hotela Grand Kopaonik. Jedinstvene signature SPA ritual potpisuju neki od najprestižnijih SPA brendova poput švajcarskog Niance, dok se za autentične luksuzne tretmane koriste lokalne prirodne sirovine i originalni proizvodi iz jedinstvene Aroma SPA laboratorije, čineći Ether SPA&Wellness u potpunosti unikatnim.

Inspirisan bogatstvom jedinstvenih prirodnih lepota Kopaonika i njegovim esencijama koje se kriju u raznovrsnom biljnom svetu, luksuzni SPA&Wellness centar hotela Grand odiše, lepotom, mirom i potpunom posvećenošću nezi tela i duha.

Grand Kopaonik_Spa_Wellness centar_fotografija 11.jpg
Grand Hotel Kopaonik 

Luksuzno opremljen prostor na 2000 kvadratnih metara sa lakoćom osvaja i opušta posetioce već pri prvom susretu. Impresivni zatvoreni i otvoreni bazeni sa prirodnim organskim zelenim zidom i pogledom na planinske vrhove upotpunjeni su termalnom zonom sa raznovrsnim sadržajima. Bio sauna sa borovim iglicama i sušenim cvećem sa obronaka Kopaonika omogućuje jedinstveni doživljaj relaksacije uz bogate arome iz prirode Kopaonika. Infra-red sauna, sa nešto nižom temperaturom i slanim zidom od himalajske soli osmišljena je tako da njene blagodeti mogu da koriste i deca koja imaju probleme sa disajnim putevima. Pored finske saune očekuje vas i lava sauna, namenjena parovima. Posebni dizajnirano, parno kupatilo obogaćeno je gorskim kristalima, dok Rasul besprekorno detoksikuje i relaksira, kako mišićni sistem, tako i disajni, ujedno negujući kožu.

Grand Kopaonik_Spa_Wellness centar_fotografija 16.jpg
Grand Hotel Kopaonik 

Ovo je mesto koje slavi prirodu, pa tako i šest masažnih soba namenjenih luksuznim tretmanima nose nazive autohtonih biljaka koje rastu na Kopaoniku, poput Divizme, Hajdučke trave i Belog pelina.

LABORATORIJA ZA PROIZVODNJU IZUZETNIH UŽITAKA

Poštujući posebnost vašeg tipa kože i unikatnost vašeg ukusa i stila, u jedinstvenoj SPA laboratoriji, terapeuti spa centra ručno izrađuju luksuzne proizvode od pažljivo odabranih sirovina prirodnog porekla, uparujući raznovrsne note esencijalnih ulja i sušenog bilja i cveća sa Kopaonika.

Aromatična laboratorija koja se nalazi u sklopu Ether SPA centra jedina je te vrste u čitavom regionu i predstavlja pravi ekskluzivitet, omogućujući i samim posetiocima da nauče osnove aromaterapije i naprave sopstvene mešavine ulja i pilinge koje mogu koristititi tokom tretmana ili poneti sa sobom.

Grand Kopaonik_Spa_Wellness centar_fotografija 7.jpg
Grand Hotel Kopaonik 

ISTANČANI DUH PROBRANOSTI

Odabrani partner, ekskluzivni švajcarski brend NIANCE uklopio se sa etosom Grand Ether SPA deleći bliske veze sa planinskim okruženjem. Svojim vrhunskim Swiss Glacier Complex® jezgrom i dušom svih Niance proizvoda za negu kože, Niance je razvio niz inovativnih i moćnih proizvoda koji otelovljuju najčistije prirodne resurse. Swiss Glacier Complex® sačinjavaju četiri moćna fundamentalna elementa – voda glečera, vitaminski koktel, skup minerala i aktivnih supstanci iz biljaka sa visokih Alpa.

Grand Kopaonik_Spa_Wellness centar_fotografija 13.jpg
Grand Hotel Kopaonik 

RITUALI VRHUNSKIH PREPUŠTANJA

Kopaonik je oduvek bio mesto gde se stvaraju uspomene. Vodeći se time, Ether Spa je ponosno predstavio svoju Kolekciju Uspomena koja je pažljivo osmišljena kako bi vam omogućila odmor, rasterećenje i povezivanje sa ovim drevnim mestom. Vodimo vas na jedinstveno putovanje mašte, pomažući vam da stvorite svoje dragocene uspomene.

Ritual jezik cveća

Luksuzni tretman sa planinskim cvećem inspirisan legendom o runolistu pospešiće užitak svih vaših čula. Kao što je runolist endemska vrsta koja kod nas raste samo na području Kopaonika, tako se i tretman od njegovih cvetova potopljenih u hladno ceđena eterična ulja može naći samo u ponudi našeg luksuznog Ether Spa & Wellness centra.

Ritual Jelene Anžujske

Kralj Uroš i Nemanjić je svoju ljubav prema Jeleni Anžujskoj pokazao tako što je duž cele obale reke Ibar zasadio jorgovan, a sada je pravo vreme da i vi pokažete ljubav prema sebi tretmanom cvećem jorgovana.

Ritual “Skrivena planina”

Pođimo stazama čuvenog biologa Josifa Pančića u nezaboravno spa iskustvo. Povežite se sa jedinstvenim duhom Kopaonika vođeni esencijama lekovitog i aromatičnog bilja. Pročistite svoje energetske čakre i uspostavite balans duha i tela.

Odabrane usluge, iskusan tim i ekskluzivni tretmani, Spa&Wellness centar Ether jedinstvenom lokacijom relaksacije i uživanja.

U svakom trenutku i u svakom kutku, istinsko prepuštanje sebi i prisutnost duhom i telom, ono je što karakteriše celokupni pristup ove SPA oaze.

Grand_Hotel_Kopaonik.jpg
Grand Hotel Kopaonik