More – “vjetar u leđa da ti daje i kada vjetra nestane”. Kraj godine se približava, a mi već posvećeno sanjarimo o toplim krajevima i bezbrižnim momentima, daleko od obaveza i neophodnosti. U tome nam pomažu kako praznični filmovi, stihovi Bura Bonace, tako i sastavljanje wishlista za odmor, zabavu i shopping. A destinacija je samo jedna!

Kao savršen spoj mediteranskog uživanja i vrhunskog luksuza, Portonovi rizort i ove godine je naš omiljeni spot za beg iz grada. Naročito od 2. decembra do 7. januara, kada se održava Festive Season, sa svim svojim partijima, koncertima i gastronomskim poslasticama, inkorporiranim u impresivnu novogodišnju scenografiju.

Ovo je vreme kada nadoknađujemo sve što smo sebi uskraćivali tokom godine: prvo produžavamo slobodno vreme, isključujemo alarm, i nadoknađujemo sve one trenutke s najbližima, a onda krećemo s omiljenim aktivnostima. Prva na listi?Shopping, naravno! I to svih onih brendova i komada koji nam inače nisu nadohvat ruke.

U nastavku otkrijte 6 fashion radnji u Portonovom, u kojima ćete pronaći sve one luksuzne brendove i komade koje priželjkujete, a nisu vam nadohvat ruke. Krenite za nama!

MC2 Saint Barth Tenero Fashion

MC2 Saint Barth Tenero Fashion ima dugogodišnju tradiciju predstavljanja vrhunskih modnih brendova. Njihov asortiman, koji uključuje imena poput Jacob Cohen i Santoni, pruža nenadmašnu ponudu za one koji tragaju za vanvremenskim stilom.

portonovi-mc2-saint-barth-tenero-fashion_53166395233_o.jpg
Milos Samardzic/Milos Samardzic SM Photography 

Olympus Fashion Boutique

Najnovija luksuzna multi-brend prodavnica, Olympus Fashion Boutique, donosi dašak glamura u Portonovi. Brendovi kao što su Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Tod's i drugi čine je jednom od najposećenijih na ovoj destinaciji, a mi ulazimo sa čitavim spiskom favorita!

portonovi-olympus-fashion-boutique_53166344920_o.jpg
Milos Samardzic/Milos Samardzic SM Photography 

PREGO Fashion

Smestivši se na šarmantnom Marina trgu, Prego Fashion je prepoznatljiv multi-brend koncept store. Njihova paleta brendova, uključujući Eleventy, Missoni Mare i Aeronautica Militare, obećava šoping iskustvo koje se pamti. Osim odeće, ovde ćete pronaći elegantan ručno rađen nameštaj i dekor za luksuzan dom.

portonovi-prego-fashion_53165321512_o.jpg
Milos Samardzic/Milos Samardzic SM Photography 

TYCHE

Tyche donosi jedinstvene komade inspirisanim grčkim duhom. Ženstvene haljine, sandale, šeširi, nakit i još mnogo toga čekaju da oplemene vašu garderobu i stvore savršen izgled za plažu.

portonovi-tyche_53166112214_o.jpg
Milos Samardzic/Milos Samardzic SM Photography 

NOVI MONOKL

Dobrodošli u Novi Monokl, ekskluzivnu prodavnicu naočara. Luksuzan pogled na život nastaje ovde, a bez obzira da li birate klasičan ili moderan dizajn, ovde ćete pronaći ponudu koja, ne samo da da je funkcionalna, već i ističe vašu jedinstvenu ličnost.

portonovi-novi-monokl_53166395293_o.jpg
Milos Samardzic/Milos Samardzic SM Photography 

AQUA

Aqua, sa svojim prepoznatljivim plavim prugama i kultnim peškirima, nije samo prodavnica – ona je doživljaj. Njihova kolekcija, dizajnirana s besprekornim ukusom, nudi ekskluzivne proizvode za plažu, vikendice i jahte. Pripremite se ranije za sezonu 2024. (a lokaciju za godišnji već znate!).

portonovi-aqua_53166110889_o.jpg
Milos Samardzic/Milos Samardzic SM Photography