Pre nego što pređemo na restorane, važno je da vam napomenemo da idealno vreme za ovu gastro turu – samo što nije! U Portonovi rizortu će se od 28. aprila do 7. maja na Marina trgu odvijati prava Prolećna saga! Tokom svih deset dana, u planu su brojna iznenađenja, među kojima je i koncert Jelene Rozge, koja će zajedno sa svojim bendom nastupiti 1. maja.

Perla Square Portonovi

U samom srcu naselja, u jedinstvenom ambijentu, nalazi se Perla Square restoran i kafić, okružen stablima maslina i prijatnim zvucima fontane. Na meniju se nalaze jela koja su inspirisana spojem mediteranskog, tradicionalnog i modernog. Za njihovu pripremu pažljivo se biraju autentični proizvodi iz sela u okolini Herceg Novog, koja u već specifičnu kombinaciju ukusa dodaju i crnogorske primese.

Predstavlja idealno mesto za početak dana uz doručak i jutarnju kafu, ali i za brunch i popodnevni ručak. Preporučujemo vam jela koja su napravljena od svežih plodova Jadranskog mora, kao i biftek koji je prošao kroz proces suvog zrenja od 35 dana, čiji ukus kada jednom probate, nikada nećete zaboraviti. Takođe, specijalitete kuće je uvek dobro jesti uz najbolja vina ili ručno pravljene koktele.

Romeo & Juliet

Onog trenutka kada zakoračite u ovaj neobični restoran, zaljubićete se na prvi pogled. Samo, ova ljubav biće tragična jedino ukoliko ne iskusite svu magiju koju ovo mesto nudi i ne upoznate „zadovoljstva koja život znače“.

Za vas će najukusnije italijanske poslastice pripremati svetski poznati kuvari, koje će uz vrhunska vina iz celog sveta, stvoriti pravu rapsodiju ukusa. Intimnu atmosfera i aromatični ukusi, kao i spektakularan pogled na more i planine, ostaće vam u pamćenju i čeznućete da se vratite.

Portonovi Beach Club

Ovo je savršeno mesto za usputni zalogaj ili koktel koji se servira sa dopunom preplanulosti. Na peščanoj plaži kreirano je jedinstveno iskustvo večere, gde možete okusiti novi i unikatni stil kuhinje, koji na tanjirima spaja ukuse Mediterana i Azije, a osnovan je od strane Rock Fish restorana. Takođe, bar je dostupan i za privatno iznajmljivanje i idealan je za organizovanje žurki i raznih događaja.

Tapasake

U centru One&Only Portonovi rizorta, nalazi se najiščekivanija destinacija na obali Crne Gore, koja je svojevrsno gastronomsko predstavništvo Japana na Balkanu. Tapasake Club razvio se kao jedinstveni koncept kroz jela u stilu tapasa, s uticajem savremene japanske kuhinje – od laganih i ukusnih suši rolnica i sašimija, do sevičea i karpaća. Uz bogat izbor marinirane ribe i mesa spremljenih na ćumuru, zajedno sa salatama, povrćem u tempuri i kretivnim malim tanjirima, možete napraviti predah od realnosti i prepustiti se slasnim zalogajima dok uživate u osvežavajućem bazenu.

Kombinacije inspirativnih i egzotičnih ukusa, zajedno sa živahnim muzičkim nastupima i svetski poznatom uslugom, dovešće atmosferu do usijanja.

Square Portonovi

Ukoliko želite opuštenu atmosferu uz dobru zabavu, preukusnu hranu sa elementima bliskoistočne kuhinje i širok izbor koktela i ostalog pića, ovo je pravo mesto za vas.

Ovaj restoran i bar smešten je tačno između Portonovi Marine i glavnog trga i ove sezone biće „hotspot“ koji morate posetiti ukoliko želite provod na svetskom nivou. Moderni enterijer i vrhunska usluga garantuju doživljaje koje ćete prepričavati. Ko jednom poseti Square, čeznuće da mu se vrati. Zato, rezervišite sto što pre i budite u centru dešavanja.

Sve što nam je preostalo da vam kažemo je - bon appétit i bon voyage!

portonovi
Portonovi