Znamo, pretpraznična sezona je uvek dinamična. Projekti su završeni, poslovna godina se bliži kraju, a mi već razmišljamo o sledećoj. Zato je advent u Portonovi naselju idealna prilika za predah, odmor, revitalizaciju i uživanje u ekskluzivnoj sinergiji smeštaja, gastronomske ponude i aktivnosti. Jer ima li lepšeg mesta za proslavu Nove godine od morske obale?

Praznične kućice na Marina trgu ponudiće različite delikatese od kuvanog vina do medenjaka, a bajkovita atmosfera potrajaće sve do 8. januara. Portonovi od ovog meseca postaje mesto posebne čarolije i čuda pod svečanim lampionima i ukrasima. Raznovrsni događaji, zabave i nesvakidašnje proslave, osiguraće nezaboravno iskustvo, a naročito ono gastronomsko.

U nastavku otkrivamo najbolje lokacije, kafiće i restorane koje morate posetiti tokom praznične sezone 2022/2023.

PERLA SQUARE PORTONOVI

Okružen stablima maslina i prijatnim zvukovima fontane, ovaj restoran nalazi se na trgu Portonovi naselja, te je nezaobilazan ako želite da osetite svu euforiju i duh praznika. Meni je inspirisan spojem mediteranskog, tradicionalnog i modernog. Pažljivo birani autentični proizvodi iz malih sela smeštenih u zaleđu Herceg Novog daju pravi ukus crnogorske kuhinje.  

62e60fb48e98b075632537.jpeg
Portonovi 

CAMINETTI BAR

Miris mora, topli ambijent i impresivan enterijer – Caminetti bar poznat je po spektakularnom ugođaju, naročito ukoliko ga posetite tokom sunčanih zimskih dana kada se nazdravlja na terasi sa slikovitim pogledom, među bujnim vrtovima koji se protežu do same obale mora.

pn2.jpg
Portonovi 

GODO

Ko kaže da su italijanski sladoled i osvežavajući dezerti rezervisani samo za leto? Uostalom, na primorju nam je čitave godine leto! GODO je poznat po više od 20 bogatih i kremastih ukusa sladoleda, sveže pripremljenim palačinkama sa prelivima i pravom italijanskom espresso kafom. Na italijanskom jeziku, GODO znači osećaj zadovoljstva, a ovu poslastičarnicu osnovala su dva stručnjaka iz sveta međunarodne distribucije visokokvalitetnih sastojaka za poslastičarnice, pekare i kafeterije – Brando De Bastiani i Olsija Sale.

pn 3.jpg
Portonovi 

CENTRAL PARK

Central park tokom praznika predstavlja poseban doživljaj za najmlađe. Svečane poslastice poput šećerne vune, kokica, viršli, medenjaka, tople čokolade i sl. uveseliće celu porodicu, zato ne zaobilazite srce Portonovog.

pn4.jpg
Portonovi 

ROMEO & JULIET

Zadovoljstva koja život znače nalaze se ovde – sa najukusnijim italijanskim poslasticama za apsolutno mediteransko iskustvo. Za vas kuvaju svetski poznati chefovi, uz vrhunska vina iz celog sveta, a u intimnoj atmosferi za kojom tragate. Šta više poželeti?

pn5.jpg
Portonovi